Șoc! Miliardarul a murit în timpul operației de mărire de penis. Cine a fost Regele diamantelor, Ehud Arye Laniado?

Ultima actualizare:

    Ehud Arye Laniado avea 65 de ani și era un mare devorator de fotomodelefoto Instagram
Ehud Arye Laniado avea 65 de ani și era un mare devorator de fotomodelefoto Instagram

Asta le întrece pe toate! Miliardarul Ehud Arye Laniado a murit la o clinică privată din Paris, în timpul operației de mărire de penis. Afaceristul belgiano-israelian avea 65 de ani și era un mare împătimit al petrecerilor cu fotomodele. Conform The Sun, regele diamantelor, care avea o avere estimată undeva între 1,5 și 4 miliarde de dolari, a suferit o complicație în momentul în care i-a fost injectată o substanță în penis. El a murit în urma unui stop cardiac.

Miliardarul Ehud Arye Laniado  a murit la o clinică privată din Paris, în timpul operației de mărire de penis. Patronul companiei de bijuterii cu sediul în Antwerp, Belgia, a suferit un stop cardiac pe masa de operație, miercuri, în timpul unei intervenții la o clinică din Paris. Laniado, în vârstă de 65 de ani, era considerat unul dintre cei mai mari importatori și comercianți din lume de pe piața pietrelor prețioase. Laniado s-a internat la clinica privată de pe Champs-Elysees, Paris, Franța, la începutul săptămânii. El a intrat în stop cardiac în timpul unei intervenții de mărire a penisului.

Compania Omega Diamonds deținută de Laniado, în vârstă de 65 de ani, are sediul în Antwerp, Belgia. Afaceristul belgiano-israelian nu și-a declarat niciodată averea, însă apropiații cred că deținea un imperiu evaluat undeva între 1,5 miliarde și patru miliarde de dolari. În 2013, Laniado a avut probleme cu autoritățile și pus sub acuzare de neplata taxelor și fraudă fiscală din cauza unui transport masiv de diamante aduse in Angola și Congo. Valoarea totală a diamantelor a fost evaluată atunci de autoritățile belgiene la peste 6 miliarde de dolari. Laniado a scăpat de închisoare plătind suma de 200 de milioane de dolari, după ce avocații lui au acuzat fiscul belgian că ar fi supraevaluat valoarea transportului. Procesul nu s-a încheiat atunci, iar Laniado trebuia să apară în fața judecătorilor la 14 martie. El risca o amendă de peste două milioane de dolari.

Citește și 

CE GROZĂVIE! A murit stupid înainte de nuntă

Tragedie! A jucat Spânzurătoarea şi a murit în ştreang

De ce voia să își mărească bărbăția? Era obsedat de petreceri cu fotomodele

Miliardarul belgiano-israelian Ehud Arye Laniado a murit pe masa de operație la o clinică din Paris, în timpul unei intervenții de mărire de penis. Conform apropiaților, Laniado suferea de complexul lui Napoleon, din cauza staturii lui reduse. Apropiații îl porecliseră ”Argentinianul de la Omega Diamonds” pentru că arăta ca un dansator de tango și purta întotdeauna pantofi cu toc. Laniado era obsedat să organizeze orgii la care invita diferite fotomodele internaționale. Laniado era obsedat de felul cum arată și de cum îl percepeau alții și era abonat la clinicile de înfrumusețare pentru injecții cu botox, întinderea pielii de pe față și transplant de păr. Laniado deținea cel mai scump duplex din Monaco, estimat la 50 de milioane de dolari și avea o vilă uriașă în Bel Air, Los Angeles. Laniado și-a început cariera ca maseur la un hotel de fițe din rețeaua Hilton, din Tel Aviv, nu a făcut facultatea. Băutura lui preferată era Chateau Margaux. În 2015, Laniado a vândut cel mai scump diamant din lume Blue Moon of Josephine, cu 50 de milioane de dolari. Cumpărătorul a fost controversatul om de afaceri din Hong Kong Joseph Luen Hung.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net