Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital. Fostul premier italian se confruntă cu probleme la inimă

silvio-berlusconi.jpg

silvio berlusconi facer cu mana
Silvio Berlusconi s-a testat din proprie inițiativă pentru Covid-19, după o vacanță în Sardinia
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Silvio Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost internat de urgenţă într-un spital din Monte Carlo. Fostul premier al Italiei se confruntă cu probleme cardiace, a anunțat medicul său personal, informează agențiile de presă internaționale.

Medicul Alberto Zangrillo a declarat că l-a văzut luni pe Berlusconi şi a considerat că acesta ar trebui internat imediat într-un spital din apropiere, pentru că nu credea că ar fi prudent să fie adus înapoi în Italia.

Silvio Berlusconi, internat de urgență în spital

Politicianul italian se afla în oraşul francez Valbonne, în apropiere de Nisa, când s-a confruntat cu această problemă cardiacă. În acest moment, conform Reuters, nu este clar dacă urgenţa medicală a fost depăşită sau nu, informează Agerpres.

„Se află la spitalul cardio-toracic din Monaco pentru controale. Se va întoarce acasă în câteva zile”, a declarat, pentru AFP, un purtător de cuvânt al Forza Italia.

Berlusconi a fost infectat cu COVID-19

În luna septembrie a anului trecut, Silvio Berlusconi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Acesta a fost internat în Spitalul San Raffaele din Milano. Ulterior el le-a spus jurnaliştilor că virusul a reprezentat „cel mai periculoasă provocare” din viaţa sa. 
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1