Și-a transmis live sinuciderea! Detalii înfiorătoare

Ultima actualizare:

    O adolescentă s-a sinucis în directFoto: Arhiva Click!
O adolescentă s-a sinucis în directFoto: Arhiva Click!

A adolescentă din Franța și-a transmis în direct sinuciderea, pe Periscope, aplicația care permite difuzarea de videoclipuri cu ajutorul telefonului mobil. Fate de doar 19 ani s-a aruncat în fața trenului, marți (10 mai). Polițiștii investighează tragedia, care a avut loc în Égly, situată în apropiere de Paris.

Sinuciderea adolescentei a fost vizionată, în timp real, de peste 1.000 de oameni, dar nimeni nu a sunat la poliție. Fata a publicat mai multe mesaje înainte de a-și lua viața. I-a avertizat pe utilizatorii Periscope că „urmează să se întâmple ceva șocant, dar nu o fac pentru a atrage atenția, ci vreau să transmit un mesaj important”, potrivit metro.co.uk. Înainte să se omoare, adolescenta s-a filmat în apartamentul său, explicându-le utilizatorilor Periscope ce va urma să facă. Fata a afirmat că a fost violată și l-a numit pe atacator, potrivit BBC.

Videoclipul a fost scos de pe Periscope, însă variante editate ale tragediei au apărut online. Nu este pentru prima oară când au fost transmise evenimente șocante pe aplicația Periscope. În luna aprilie, o femeie a filmat în direct cum o fată era violată. O altă femei s-a filmat în timp ce conducea beată. Mai mulți adolescenți s-au filmat în timp ce jefuiau o dubiță, în Utah.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net