Sentință istorică! Un român a fost condamnat la 81 de ani de închisoare în Spania, după ce și-a violat fiicele

Ultima actualizare:

    Bărbatul și-a supus fiicele minore unor abuzuri inimaginabileFoto: pixabay
Bărbatul și-a supus fiicele minore unor abuzuri inimaginabileFoto: pixabay

Stelian C. a fost condamnat la 81 de închisoare în Spania, după ce și-a violat fetele adolescente. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit vinovat de 6 infracțiuni de abuz sexual.

Curtea Provincială din Ciudad Real a dat marţi (9 aprilie) cea mai mare condamnare din istoria. Românul a fost condamnat la 81 de ani, şase luni şi o zi de înhcisoare, acesta fiind găsit vinovat la şase capete de acuzare de agresiune sexuală asupra minorilor, potrivit observator.tv. Bărbatul și-a violat fetele de 15 și 16 ani, la începutul lui 2017, timp de câteva luni. Acesta trăia cu minorele în Villarrubia de los Ojos. Mama copilelor se află în România.

Bărbatul le-a amenințat pe fete că le ucide dacă se duc la poliție

Stelian C. le-a amenințat pe minore că le va ucide dacă acestea îndrăznesc să vorbească de abuzurile sexuale la care au fost supuse. Bărbatul le bătea regulat și le amenința că „o va tăia bucățele” și pe mama lor, dacă acestea îi spun despre viol.

Cele două fete au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse, la precedenta înfățișare din proces (2 aprilie), iar expertizele medicale le-au confirmat afirmațiile. 

Unul dintre cele mai șocante abuzuri la care a fost supusă fiica cea mică a avut loc pe 3 mai 2017. Stelia C și-a luat fata cu forța în mașină, a bătut-o, apoi a dus-o pe un câmp la marginea localității și a violat-o. Mama fetelor venise atunci în Spania, pentru aniversarea uneia dintre fete. Când s-au întors acasă, bărbatul i-a spus copilei că o va înjunghia dacă spune un cuvânt.

În cele din urmă, fetele i-au spus mamei tot ce s-a întâmplat, iar femeia și-a denunțat soțul, care a fost arestat și condamnat la o sentință istorică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net