S-a aflat când va naşte Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu arată ca şi când ar fi însărcinată cu prinţul Harry Foto: Guliver splashnews
Meghan Markle nu arată ca şi când ar fi însărcinată cu prinţul Harry Foto: Guliver splashnews

S-a aflat mai exact când va naşte Meghan Markle! Iniţial s-a anunţat că va soţia prinţului harry va aduce pe lume un bebeluş la primăvară, dar acum s-au adus precizări.

S-a aflat pentru prima oară când va naşte Meghan Markle (37 de ani) la primăvară. Soţia prinţului Harry (34 de ani) va naşte între sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie. Ştirea că ducesa de Sussex este însărcinată a fost confirmată oficial la 15 octombrie. Anunţul a fost făcut la cinci luni de la nunta de vis a prinţului Harry cu Meghan.

Cei doi soţi au ajuns în Fiji în cadrul primului lor turneu regal. La aeroportul Naosori din capitala Suva, Meghan purta cercei făcuţi cadou de Regina Elisabeta a II-a, bunica prinţului Harry, şi brăţară făcută cadou de prinţul Charles, socrul său. Vântul a săltat covorul roşu pe care au păşit ducii de Sussex. Megha a trebuit să ţină bine de pălărie ca să nu i-o fure rafalele de vânt. Sute de locuitori din această mică ţară insulară din Oceanul Pacific au întâmpinat cu bucurie şi steguleţe cuplul regal.

În primul turneu ca nou monarh, Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) şi soţul său, prinţul Filip (97 de ani), au călătorit de asemenea în Fiji, în 1953. Insulele Fiji au fost administrate de britanici sub formă de colonie până îm 1874. Independenţa le-a fost dată în 1970, însă tot Regina Elisabeta a II-a continuă să fie suveranul ţării oficial.

Meghan Markle şi soţul său, prinţul Harry, au fost primiţi cu mare simpatie de locuitori. S-a aflat că Meghan va naşte primul lor copil între sfârşitul lui martie şi începutul lui aprilie.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net