Români arestaţi la Londra pentru trafic de carne vie. Ţineau sclave 29 de femei

perchezitii-proxeneti.jpg

17 români au fost reţinuţi la Londra

O reţea de traficanţi sexuali a fost destructurată după ce poliţia din marea Britanie a arestat 17 persoane. Autoritățile britanice au descoperit 29 de femei, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, care erau aduse în UK și obligate să se prostitueze de traficanții români, potrivit Evening Standard.

Polițiștii au efectuat raiduri la primele ore ale dimineții la 16 adrese din Marea Britanie, asistați de ofițeri ai Poliției Române care au descins în același timp la 4 adrese din țară.

Din rețea făceau parte 14 bărbați și 3 femei, cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani. Aceștia au fost reținuți în baza unor suspiciuni de sclavie, prostituție, ofense legate de droguri de mare risc și posesia unei arme cu electroșocuri și află în acest moment în custodia poliției londoneze. Victimele sunt femei între 20 şi 40 de ani. Ele au fost salvate şi transportate într+un centru special.

Pe lângă cei 17 români, a mai fost reținut și un bărbat la Constanța. La operațiune au colaborat procurori britanici, polițiști și procurori români, Ambasada României și Europol.

Loading...

Citește și