Româncă ucisă și aruncată la gunoi de iubitul olandez, în Spania! Detalii cutremurătoare

romanca-ucisa-spania.jpg

Alina Mocanu, românca ucisă de iubitul olandez
Românca a fost ucisă de iubitul olandez
Foto: diarioinformacion.com / levante-emv.com (Colaj Observator.tv)

Crimă șocantă în Spania! O tânără româncă a fost ucisă cu bestialitate de iubitul olandez. Alina Mocanu (34 de ani) era mama unui băiat de 14 ani. Suspectul de 59 de ani a fost arestat.

Cadavrul româncei a fost găsit, luni dimineață (17 februarie), într-un tomberon, de către lucrătorii de la salubrizare. Crima a avut loc pe strada Mostoles, aflată în municiplaitatea La Sabatera de Moraira, locuită în principal de stărini, relatează observator.tv. Potrivit presei locale, trupul neînsuflețit al Alinei Mocanu era înfășurat într-un cearcaf plin de sânge. Din primele informații reiese că iubitul româncei, un olandez de 59 de ani, ar fi ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit.

Românca l-a reclamat pe olandez în trecut, după ce a băut-o

Tânăra a fost tăiată în zona gâtului, dar și pe antebrațe. Criminalul a fost prins a doua zi. Arthur K este un cetățean olandez, cu care Alina Mocanu avea o relație. Bărbatul și-a recunoscut faptele. El le-a spus polițiștilor că nu a atacat-o pe partenera lui de viață într-un moment spontan de nebunie. 

În trecut, românca l-a reclamat pe bărbat, după un episod de violență, care a dus la despărțire. Cu toate acestea, recent cei doi au reluat relația și locuiau împreună. Alina Mocanu și Arthur K. erau împreună de mai bine de doi ani. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1