Româncă, ucisă cu bestialitate de soț în Austria! Copilul lor a făcut descoperirea macabră

romanca-ucisa-de-sot.jpg

Româncă ucisă de soț în Austria
Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul ei
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Scene șocante în localitatea austriacă Ybbs ad Donau! Un român de 50 de ani și-a înjunchiat soția de mai multe ori și a lăsat-o în casă, într-o baltă de sânge. A încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști.

Gabriela și Nicolae aveau împreună doi copii, un băiat de 16 ani și o fată de 18 ani. Adolescentul este cel care a descoperit-o pe femeie, cu tăieturi pe tot corpul, miercuri (15 ianuarie). Băiatul a sunat imediat la poliție, iar românul  a fost prins la scurt timp după crimă. Femeia mai trăia când a fost descoperită de mezinul familiei, însă a murit la spital din cauza rănilor suferite, potrivit adevarul.ro. Gabriela avea doar 42 de ani.

Românul și-a recunoscut fapta

Nicolae era cetăţean austriac încă din 1999 şi a lucrat timp de 20 de ani la o fabrică de bere locală. Cuplul îşi renovase de curând vila, iar vecinii spun că cei doi români erau retrași și liniștiți.

După mai multe ore de interogatoriu, Nicolae a recunoscut crima comisă. El a dat vina pe gelozie, potrivit polițiștilor. Bărbatul va fi acuzat de crimă și judecat, iar copiii celor doi români vor ajunge în grija statului austriac.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1