Româncă de 40 de ani, violată de cinci bărbați în Italia! Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Caz șocant în Italia! O româncă de 40 de ani acuză că a fost violată de cinci bărbați într-un atelier din Bologna, Italia, în noaptea de joi spre vineri (23-24 iulie).

Femeia este stabilită la Bologna împreună cu soțul ei și copilul lor și lucrează ca îngrijitoare. Joi seara, după ce a ieșit într-un local alături de mai multe prietene, românca a vrut să plece spre casă. Ulterior, femeia a fost abordată de mai mulți bărbați dintr-o mașină, iar aceștia ar fi băgat-o cu forța într-un autoturism. El fi dus-o la un atelerier, unde ar fi violat-o în mod repetat pe parcursul întregii nopți, potrivit observatornews.ro.

Suspecții sunt italieni, români și albanezi. Printre cei acuzați se numără chiar și proprietarul atelierului respectiv. Bărbatul neagă acuzațiile și spune că românca a mers cu ei de bună voie și și-a dat acordul pentru a întreține relații cu bărbații acuzați.

Românca și-a sunat soțul ca să o salveze

Femeia susține că a fost bătută cu bestialitate, amenințată și sechestrată. Proprietarul atelierului susține că, de fapt, femeia ar fi vrut să mai doarmă, iar bărbatul, pentru că avea treabă, a plecat și a închis atelierul pe motiv că nu ar fi vrut să intre hoții în el.

Românca și-a găsit telefonul și l-a sunat disperată pe soțul ei.În cele din urmă victima a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că are nevoie de șapte zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz și au ridicat imaginile de la mai multe camere de supraveghere, inclusiv de la camerele montate de proprietarul atelierului unde românca ar fi fost abuzată sexual.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net