Român de 23 de ani, înjunghiat în inimă la Londra

6-actu-tanar-injunghiat.jpg

Andrei Popescu lucra de doi ani în Anglia
Foto: arhiva personala

Ce dramă! Un tânăr român şi-a găsit sfârşitul la Londra, unde muncea, de doi ani, în construcţii. Autorităţile britanice au anunţat că Andrei Popescu (23 de ani), din comuna dâmboviţeană Răzvad, descoperit mort într-un apartament din capitala Marii Britanii, a fost înjunghiat în inimă.

Autorităţile din Regat nu au însă nici o pistă în privinţa criminalului. Victima avea venele tăiate şi mai multe vânătăi pe corp, scrie adevarul.ro. Moartea tânărului a survenit pe 26 mai, dar el a fost găsit pe 5 iunie. Ultima dată, puştiul vorbise la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat părinţilor nici un semn de viaţă. Andrei a fost adus în ţară abia după două săptămâni, iar funeraliile au fost organizate duminică, la cimitirul din Răzvad.

Angajaţii primăriei, locuitori ai comunei sau agenţi economici din zonă au pus mână de la mână şi au strâns 6.210 lei, bani necesari pentru repatrierea băiatului ucis. Şi Parohia Răzvadul de Sus s-a mobilizat şi a adunat suma de 2.500 de lei. În paralel, a fost deschis de familie şi un cont bancar, unde oamenii cu suflet mare au donat şi s-au strâns alţi 11.000 de lei. 

Loading...