Român, condamnat la 30 de ani de închisoare în Franţa după ce şi-a ucis soţia gravidă şi copiii

Ultima actualizare:

    Bărbatul care şi-a ucis soţia gravidă în 2014 a primit 30 de ani de închisoare foto: arhiva personală
Bărbatul care şi-a ucis soţia gravidă în 2014 a primit 30 de ani de închisoare foto: arhiva personală

S-a făcut dreptate într-un caz care a cutremurat Franţa! Un român a fost condamnat la 30 de închisoare după ce şi-a înjunghiat soţia gravidă şi şi-a ucis doi copii, relatează Le Parisien. Bărbatul a comis crima oribilă în urmă cu trei ani şi abia acum şi-a primit pedeapsa.

Procurorul însărcinat cu dosarul ceruse închisoarea pe viaţă în cazul bărbatului. În iulie 2014, românul şi-a ucis cu 13 lovituri de cuţit soţia însărcinată în şapte luni. Ea a fost găsită în apartamentul familiei din Perreux-sur-Marne (nordul Franţei), într-o baltă de sânge, împreună cu cei doi copii ai săi, de cinci ani, respectiv 18 luni, care aveau gâtul tăiat. În lipsa unui mobil clar şi în condiţiile în care acuzatul a oferit doar fragmente de amintiri, cele cinci zile de proces au fost dominate de analiza psihicului criminalului.  

Românul, electrician al blocului unde locuia, părea să îşi iubească cei doi copii şi era considerat un muncitor model. Doi psihiatri chemaţi să depună mărturie cred că acesta a suferit de un moment de "alterare a discernământului”, de o criză psihică temporară.

Potrivit speciali;tilor, coşmarul a fost declanşat de o declaraţie a soţiei sale, care i-a reproşat că se întorsese târziu de la serviciu. "Dacă mai faci ca luni, mai bine nu te mai întorci”, i-ar fi spus soţia românului. Acest avertisment a fost resimţit de bărbat "drept un abandon”, care l-a divizat "între două îndatoriri imperioase: munca şi iubirea de familie”, a spus unul dintre psihiatri în instanţă. Oricine poate fi supus la astfel de tensiuni, dar electricianul român, care se certa des cu soţia din cauza banilor, le-a resimţit "în mod extrem”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net