Rochia purtată de Meghan Markle la primul eveniment după nuntă s-a epuizat într-o zi

Ultima actualizare:

    Meghan a purtat o rochie din colecția unui brand britanicfoto: Getty Images
Meghan a purtat o rochie din colecția unui brand britanicfoto: Getty Images

Efectul Meghan Markle asupra iubitoarelor de modă! Rochia purtată de soția prințului Harry la primul eveniment oficial după nuntă s-a epuizat într-o singură zi, chiar dacă nu era deloc ieftină.

Meghan Markle și prințul Harry au participat, la trei zile după nuntă, la primul lor eveniment oficial în calitate de ducesă și duce de Sussex. Este vorba despre o petrecere în grădină organizată în cinstea prințului Charles, pentru care cei doi și-au amânat luna de miere.

Meghan a purtat o rochie roz pal, aparținând brandului britanic Goat. Rochia din triplu voal de mătase, la baza gâtului, cu mâneci transparente, croită în așa fel încât să alungească talia, s-a epuizat într-o singură zi, deși prețul nu era deloc mic, 666 de euro.

Ducesa de Sussex și-a accesorizat ținuta cu un cluch roz prăfuit, renunțând astfel la gențile purtate pe umăr. Aceasta este o regulă vestimentară importantă pentru reprezentantele casei regale, care trebuie să aibă mâinile ocupate când ies în public, pentru că nu au voie să dea autografe sau să strângă mâinile necunoscuților.


    Meghan și socrii eiFoto: Getty
Meghan și socrii eiFoto: Getty

Probabil rochia Goat este doar începutul unei povești de dragoste cu mare potențial între brandurile britanice și fosta actriță americană. „Familia regală are o lungă tradiţie în apărarea mărcilor vestimentare britanice şi este foarte probabil ca Meghan să fie sfătuită să opteze pentru casele de modă britanice”, a declarat Emma Usher de RunRagged, consultant vestimentar pentru celebrităţi. 

Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment oficial după nuntă

Prințul Harry și Meghan Markle au participat marți la primul lor eveniment oficial în calitate de soț și soție. La petrecerea în aer liber organizată la palatul Buckingham au participat în jur de 6 mii de invitați. Recepția a fost oferită de Regina Elisabeta a II-a și a reunit 400 de organizații caritabile, în care Charles s-a implicat.

image
image
image
image
image
image
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net