Restricții drastice în Grecia! Atena va fi închisă pe timpul nopții

Ultima actualizare:

    Grecia impune noi restricțiiFoto: Arhivă personală
Grecia impune noi restricțiiFoto: Arhivă personală

Guvernul elen a adoptat o nouă serie de măsuri împotriva răspândirii coronavirusului. Premierul grec, Kyriakos Mitsotakis, a anunțat joi, 22 octombrie, care sunt acestea, explicând că Atena va fi închisă pe timpul nopții, având în vedere creșterea numărului de cazuri din ultimele zile.

Astfel, Atena va impune ora de stingere la 00:30, iar între această oră și ora 5 a.m. va fi interzisă circulația în capitala greacă și în alte regiuni în care nivelul de risc este crescut.

De asemenea, folosirea măștilor va fi obligatorie în spațiile publice, deschise sau închise, a declarat Mitsotakis într-un discurs televizat. Noile măsuri anunțate vor intra în vigoare de sâmbătă.

„Vedem tendinţe crescătoare, iar epicentrul este Atena. Creşterea infecţiilor coincide cu întoarcerea din vacanţă”, spunea prof. Gikas Magiorkinis, expert în boli infecţioase, spre sfârșitul lunii septembrie.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net