Remarca Prinţului William care a stricat relaţia cu Harry, încă de dinainte de nunta acestuia cu Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Relaţia dintre Harry şi William se răcise de multă vremefoto: Getty
Relaţia dintre Harry şi William se răcise de multă vremefoto: Getty

Toată lumea a pus retragerea Prinţului Harry din familia regală pe seama lui Meghan Markle, dar se pare că mezinul Prinţului Charles a avut o relaţie tensionată cu fratele său, William, dinainte ca fosta actriţă din Suits să intre în viaţa lor. Mai mult, ultima picătură a fost un comentariu făcut de ducele de Cambridge, chiar în ziua în care Harry şi Meghan s-au căsătorit.

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au unit destinele într-o ceremonie de vis, în mai 2018, la Windsor. Chiar dacă actriţa a avut probleme înainte de nuntă cu tatăl ei, relaţia cu familia viitorului soţ a părut perfectă în faţa camerelor: Charles a fost cel care a dus-o pe Meghan la altar chiar. Însă, adevărul este cu totul altul, cel puţin aşa susţine o biografie care a ieşit în acest weekend, numită "Finding Freedom". 

Tensiunile au escaladat în urma unui comentariu făcut de William lui Harry, atunci când a aflat că fratele lui şi Meghan se vor căsători, conform mirror.co.uk. Acest lucru se întâmpla în noiembrie 2017, când ducii de Sussex au anunţat că sunt logodiţi. Pe atunci, Harry era deja nemulţumit că trebuie să fie mereu în umbra lui William şi a lui Kate Middleton. "Era o rivalitate între fraţi, dar ambii se luptau pentru a fi cel care îşi pune interesele pe agenda zilei. Harry se simţea mereu în plus", susţine cartea. 

Când Meghan a acceptat cererea în căsătorie a lui Harry, William l-a luat deoparte pe fratele său şi l-a întrebat "Eşti sigur că vrei să faci asta?". Remarca prinţului l-a enervat teribil pe Harry, care i-ar fi reporşat lui William că vrea să strice relaţia când e de abia la început. Nu a ajutat nici faptul că William şi Kate nu au făcut-o pe Meghan să se simtă binevenită deloc atunci când aceasta s-a mutat în Anglia, iar asta a dus şi la răcirea relaţiei dintre Harry şi ducesa de Cambridge, care erau pe vremuri apropiaţi. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle, care au un copil de un an, Archie, s-au retras din viaţa publică în martie, iar acum locuiesc în Los Angeles.

Kate Middleton a ignorat-o voit pe Meghan Markle la ultima apariţie publică comună

În carte, autorii Omid Scobie şi Carolyn Durand mai scriu că relaţia dintre ducii de Sussex şi cei de Cambridge era atât de proastă înainte mutarea la Los Angeles a primilor, încât abia dacă îşi mai vorbeau. La ultima apariţie împreună, în martie, la Westminster Abbey, Kate Middleton nici nu a vrut să o bage în seamă pe Meghan Markle.  "Meghan a încercat să intercaţioneze cu Kate, dar degeaba", scriu autorii. Ei mai spus că nimeni din Palatul Buckingham nu îi lua în serios pe Harry şi Meghan şi că angajaţi regali dădeau tot felul de poveşti presei, iar ducii nu puteau avea încredere în nimeni din jurul lor. 

Harry şi Meghan nu neagă cele scrise în carte

Un purtător de cuvânt al celor doi a spus că Harry şi Meghan nu au luat parte la scrierea cărţii, dar nici nu a negat că ceea ce scriu cei doi autori. "Ducele şi Ducesa de Sussex nu au fost intervievaţi şi nu au contribuit în vreun fel la Finding Freedom. Cartea este bazată pe experienţele proprii ale autorilor în calitate de corespondenţi regali şi pe observaţiile lor independente".  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net