Regina Marii Britanii, în doliu! Nașul prințului Harry a murit

Ultima actualizare:

    Lord Samuel Vestey a fost un apropiat al RegineiFoto: Getty
Lord Samuel Vestey a fost un apropiat al RegineiFoto: Getty

Regina Elisabeta este în doliu, după pierderea unui apropiat! Lordul Samuel Vestey a fost un prieten de-o viață al Majestății Sale și moartea sa vine la doar câteva săptămâni după trecerea în neființă a soției sale, Lady Vestey. Cei doi au fost unii din nașii prințului Harry.

Un prieten de-o viață al Reginei și fostul îngrijitor al cailor ei iubiți, Samuel Vestey, al treilea baron Vestey, a murit la 79 de ani, a fost anunțat joi, 4 februarie. Lordul Vestey a slujit ca Stăpân al Calului Suveranului, al treilea demnitar al curții, timp de aproape două decenii între 1999 și 2018. Moartea lordului Vestey vine la doar câteva săptămâni după moartea soției sale, Lady Vestey, în vârstă de 71 de ani, care a murit „brusc, dar pașnic”, pe 28 noiembrie, scrie Daily Star. Lady Vestey fusese una dintre nașele prințului Harry.

Lordul Vestey, întotdeauna lângă Regină, chiar și după retragerea sa

Anul care a urmat retragerii lordului Vestey a fost numit în funcția de Lord-în-așteptare permanent la monarh. Observatorii regali l-au văzut adesea la Royal Ascot, unul dintre evenimentele anuale preferate ale Reginei. În timpul procesiunii dinaintea curselor, el împărțea deseori trăsura cu Majestatea Sa. Lordul Vestey a împărtășit dragostea reginei pentru cai și a ocupat funcția de președinte al Cheltenham între 1990 și 2011.

Lord Samuel și Lady Celia s-au căsătorit în 1981, la câteva luni după ce el a divorțat de prima sa soție Kathryn Eccles. Cuplul lasă în urmă trei copii, Onor. William Guy Vestey, Onor. Arthur George Vestey și Onor. Mary Henrietta Vestey și patru nepoți. Fiul lor cel mare a călcat pe urmele tatălui său.  A slujit la Casa Regală și are cai în pregătire. Între 1995 și 1998, William a servit ca Paj de Onoare al Reginei. 

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net