Regina Elisabeta, îngrijorată pentru Prinţul Harry. «Familia e îngrozită după interviul dat de el şi Meghan»

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta este îngrijorată pentru nepotul ei, Harryfoto: AFP
Regina Elisabeta este îngrijorată pentru nepotul ei, Harryfoto: AFP

Prinţul Harry şi Meghan Markle au acordat un interviu sincer în care au povestit că se simt hăituiţi, că ducele de Sussex se teme că ducesa va sfârşi ca mama lui şi că Harry şi WIlliam nu au o relaţie prea grozavă momentan. Interviul, care a stârnit un val de simpatie la adresa celor doi, mai ales a lui Meghan, i-a făcut însă pe membrii familiei regale să fie îngrijoraţi pentru duci.

În interviul acordat pentru postul britanic ITV, Meghan şi Harry au povestit că presiunea mediatică pusă pe ei este imensă, iar fosta actriţă a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că nu este bine din punct de vedere mental. Harry a fost şi el sincer şi, pentru prima oară, a recunoscut că nu se mai înţelege cu fratele lui, William. 

Surse regale au declarat, conform mirror.co.uk, că Regina Elisabeta a îngrijorată pentru nepotul ei, mai ales din cauza relaţiei tensionate dintre el şi William. "Sunt complet separaţi, iar Harry e cel mai afectat de asta. Băiatul care a mers, sunt ochii întregii naţiuni, în spatele sicriului mamei lui nu şi-a revenit niciodată complet", au spus sursele. 

Corespondetul BBC Jonny Dymond a declarat că "familia regală e destul de speriată. Mai întâi, se întreabă dacă felul în care scrie presa despre ei se va schimba. Apoi, rolul familiei e de a prezenta un front comun în faţa naţiunii, iar acum, doi membrii importanţi nu fac acest front comun cu restul familiei". 

Alţi experţi nu ştiu care va fi viitorul lui Meghan şi al lui Harry în sânul familiei regale şi cred că decizia ducilor de a ataca presa, prin procesele intentate mai multor publicaţii importante din Marea Britanie, a fost o mişcare greşită. 

Harry a recunoscut public că el şi William au probleme

În cadrul interviului ITV, Harry a spus că el şi William nu se mai înţeleg, dar că îşi iubeşte încă fratele: "Parte a rolului şi a jobului meu şi parte din a fi în acestă familie înseamnă că se ajunge şi la astfel de situaţii, în care presiunea îşi spune cuvântul. Dar suntem fraţi, suntem pe drumuri diferite acum, dar sunt acolo pentru el orice ar fi şi ştiu că el e aici pentru mine. Nu ne mai vedem aşa des, pentru că suntem ocupaţi, dar îl iubesc sincer şi multe dintre detaliile acestul conflict sunt inventate. Ca fraţi, ai şi momente mai bune, şi momente mai rele". 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net