Regina Elisabeta a II-a, prima apariție după trei luni de izolare. A ieșit la călărit pe domeniul Windsor

regina elisabeta.jpg

regina elisabeta a II-a calare la windsor
Regina Elisabeta a II-a, prima apariție după trei luni de izolare
foto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută pentru prima dată, după trei luni, în public. Suvereana de 94 de ani a ieșit la călărit pe domeniul Windor, acolo unde s-a mutat pe perioada pandemiei de coronaviorus. Mare iubitoare de cai, regina a fost fotografiată în timp ce călărea un ponei drag sufletului ei: Balmoral Fern, un animăluț în vârstă de 14 ani.

Weekendul trecut, regina Elisabeta a II-a a ieșit pentru o gură de aer proaspăt, după 11 săptămâni în care a respectat restricțiile cu sfințenie. Suverana britanică și-a începlinit îndatoririle chiar și de la distanță, preferând să se refugieze la Castelul Windsor.

regina elisabeta.jpg

regina elisabeta a II-a calare la windsor
Regina Elisabeta a II-a a călărit un ponei pe domeniul Windsor
foto: Getty Images

Regina Elisabeta are 22 de servitori la Windsor

Regina s-a izolat la castelul Windsor, i-a trimis într-o aripă separată pe prinții Edward și Andrew și nu-l are alături decât pe soțul său, prințul Philip, de 98 de ani.

Singurii care au voie să se apropie de dormitoarele regale sunt 22 servitori care respectă cu sfințenie un ritual de curățenie, dezinfectare și igienă pus la punct de fostul comandant de navă de luptă, Tony Johnstone-Burt. În mod normal, Regina este deservită de un personal de 500 de servitori. Pe timp de carantină, au rămas lângă ea 24 de ore, timp de 7 zile pe săptămână, doar 22.

”Ne facem datoria față de Majestatea sa. Nimeni nu se apropie de Regină la mai puțin de doi metri și mâncarea, ceaiul, vesela, așternuturile, hainele și tacâmurile sunt atent dezinfectate înainte. Regina a renunțat la orele de călătorie, la plimbările în parc și nu a mai părăsit de săptămâni bune castelul, cam astea sunt regulile impuse de operațiunea HMS Bubble. Sperăm ca totul să se încheie cu bine după încetarea epidemiei”, a declarat comandantul, în urmă cu o lună.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1