Regina Elisabeta a II-a a plecat în vacanță. Ce măsuri speciale s-au luat pentru sănătatea sa

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip

Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip au o căsnicei trainică
Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip au stat patru luni la izolare

Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip au părăsit castelul Widsor după 4 luni de izolare pentru a petrece vacanța de vară la Balmoral. Pentru sănătatea sa s-au luat măsuri speciale împotriva infectării cu COVID-19.

Regina Elisabeta a II-a (94 de ani) și prințul Philip (99 de ani) au plecat să-și petreacă vacanța de vară la reședința regală de la Balmoral. Însă din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta plecarea nu s-a mai făcut cum se făcea de obicei. Cuplul regal, care a stat la izolare începând din martie și până acum, a pornit spre Balmoral pe calea aerului, cu avionul. Regina și soțul său vor rămâne la reședința de vară din Aberdeenshire până la începutul lunii octombrie, după cum a dezvăluit jurnalistul Sebastian Shakespeare, de la ziarul ”Daily Mail”. Un grup de servitori a plecat deja la reședința scoțiană a familiei regale britanice pentru a pregăti-o pentru sosirea Reginei. Măsurile de distanțare socială vor fi respectate strict. Contrar obiceiurilor vechi, alți membri ai familiei regale nu vor dormi la castelul regal. Ei se vor caza în alte imobile din sânul imensei proprietăți de 50.000 de hectare.

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip aniversează 71 de ani de mariaj! Povestea lor de iubire

Prințul Philip împlinește 99 de ani. Povestea bărbatului care a renunțat la titluri pentru o viaţă închinată iubirii

Carantină obligatorie pentru angajați

Membrii familiei regale vor avea totuși permisiunea să se întâlnească și cu Regina Elisabeta a II-a, și cu prințul Filip, dar în exteriorul castelului, pentru a practica activități în aer liber, cum ar fi mersul sau echitația. De asemenea, angajații Reginei, care erau deja prezenți acolo, înainte de sosirea acesteia, au fost obligați să petreacă o perioadă de carantină de două săptămâni pentru a limita riscurile de contaminare. Se dorește crearea unei adevărate bule în jurul suveranei nonagenare și a soțului ei, aproape centenar, pentru a le păstra sănătatea. Regina Elisabeta a II-a a plecat în vacanță și s-au luat măsuri speciale pentru a fi protejați de infectarea cu COVID-19.

 

Loading...

Citește și

  • Regina Elisabeta a II-a a devenit pentru a doua oară străbunică după ce s-a născut lui Isla Elizabeth Phillips, cel de-al doilea copil al cuplului Peter Phillips, 34 de ani, fiu al prinţesei Anne, şi a soţiei lui de origine canadiană, Autumn, 33 de ani. Primul copil al cuplului, Savannah Phillips, s-a născut în decembrie 2010.

  • Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a felicitat-o pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, urându-i "La mulţi ani"...cu o săptămână mai devreme. Mesajul oficial, transmis din partea preşedintelui american Barack Obama şi poporului american, a vizat şi "relaţia specială" dintre guvernul american şi cel britanic.