Regina Elisabeta, furioasă după ce angajații i-au dat planurile de Crăciun peste cap. Aceștia refuză ”bula Covid-19”

regina-elisabeta.jpg

regina elisabeta suparata
Regina Elisabeta este furioasă pentru că angajații de la Sandringham refuză să intre în carantină timp de o lună în perioada Crăciunului
foto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este furioasă după ce angajații de la Sandringham, destinația tradițională a monarhului pentru sărbătorile de iarnă, au refuzat să intre în ”bula de Covid-19 pentru Crăciun”.

Un conflict domestic la reședința din Norfolk a reginei Elisabeta ar putea s-o forțeze pe acesta din urmă să-și petreacă Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima oară în ultimii 33 de ani.
Angajații de la reședința privată a reginei, din Sandringham, au lăsat să se înțeleagă că nu sunt dispuși să intre în carantină timp de o lună, în timpul sărbătorilor de iarnă, pentru a o proteja pe Elisabeta (94 de ani) de infecția cu noul coronavirus.

Este vorba despre un grup de aproximativ 20 de persoane, cărora li s-a cerut să se izoleze timp de o lună la reședința regală, departe de cei dragi, pentru a-o proteja pe prințul Philip și pe ceilali membri ai familie regale în perioada Crăciunului.

Din cauza acestui refuz, regina ar putea fi forțată să-și petreacă Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima oară în ultimii 33 de ani.

În aceste moment se lucrează însă la un plan de rezervă, care implică constituirea unei ”bule Covid-19” între cele două reședințe și care i-a permite reginei să călătorească în compania acelorași persoane în perioada sărbătorilor.

O sursă de încredere a declarat pentru The Sun că ”regina e furioasă. Angajații au spus că e prea mult. Este o situație fără precedent. Toți vor să-și manifeste loialitatea, însă de data aceasta s-a creat impresia că a fost depășită o limită, prin intenția de a-i izola pe angajați de familiile lor chiar în preioada Crăciunului”.

În mod obișnuit, regina își petrece vacanța de iarnă la Sandringham, unde ajunge imediat după petrecerea de Crăciun organizată pentru familia extinsă, la Palatul Buckingham, în decembrie.

Citește și:

Cum se serbează Crăciunul la curtea regală britanică

Regina Elisabeta și prințul Philip, despărțiți de Covid-19

Până de curând, regina și prințul Philip (99 de ani) au stat la Balmoral, în Scoția, dar la 14 septembrie, cei doi s-au mutat la reședința din Sandringham.

Cuplul regal a hotărât să-și scurteze șederea în Scoția pentru a se bucura de intimitatea reședinței din Sandringham, unde prințul Philip locuiește acum singur, la Wood Farm, o locuință ”modestă”, cu cinci dormitoare.

Angajații reginei au creat o ”bulă” între Sandringham și Windsor, astfel încât, după întoarcerea reginei la Buckingham, cei doi să poată călători între cele două reședințe, pentru a se întâlni.

De când s-a retras din viața publică, în 2017, prințul Philip își petrece majoritatea timpului la Wood Farm din cadrul reședinței regale de la Sandringham.

Citește și:

Crăciunul la Windsor. De ce ține regina Elisabeta bradul împodobit până în februarie

Loading...

Citește și

  • Crăciunul este un eveniment serbat cu fast și în familia regală britanică, însă, ca de obicei, mebrii Casei Regale se confruntă din nou cu reguli! Totuși, de data aceasta, nu mai este implicat protocolul, ci, mai degrabă, este vorba de respectarea unor tradiții cu care cei ce fac parte din familia regală britanică s-au obișnuit deja și le respectă cu sfințenie. Iată despre ce este vorba!

  • Regina Elisabeta a II a ţine foarte mult la tradiţii şi la ce mănâncă de Crăciun

    Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ţine la tradiţii, aşa că mănâncă întotdeauna aceleaşi alimente preferate de Crăciun. De asemenea, oferă un discurs în fiecare an cu prilejul acestei sărbători pe care o iubeşte foarte mult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1