Regina Elisabeta, furioasă după ce angajații i-au dat planurile de Crăciun peste cap. Aceștia refuză ”bula Covid-19”

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta este furioasă pentru că angajații de la Sandringham refuză să intre în carantină timp de o lună în perioada Crăciunuluifoto: Getty Images
Regina Elisabeta este furioasă pentru că angajații de la Sandringham refuză să intre în carantină timp de o lună în perioada Crăciunuluifoto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este furioasă după ce angajații de la Sandringham, destinația tradițională a monarhului pentru sărbătorile de iarnă, au refuzat să intre în ”bula de Covid-19 pentru Crăciun”.

Un conflict domestic la reședința din Norfolk a reginei Elisabeta ar putea s-o forțeze pe acesta din urmă să-și petreacă Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima oară în ultimii 33 de ani.Angajații de la reședința privată a reginei, din Sandringham, au lăsat să se înțeleagă că nu sunt dispuși să intre în carantină timp de o lună, în timpul sărbătorilor de iarnă, pentru a o proteja pe Elisabeta (94 de ani) de infecția cu noul coronavirus.

Este vorba despre un grup de aproximativ 20 de persoane, cărora li s-a cerut să se izoleze timp de o lună la reședința regală, departe de cei dragi, pentru a-o proteja pe prințul Philip și pe ceilali membri ai familie regale în perioada Crăciunului.

Din cauza acestui refuz, regina ar putea fi forțată să-și petreacă Crăciunul la Castelul Windsor, pentru prima oară în ultimii 33 de ani.

În aceste moment se lucrează însă la un plan de rezervă, care implică constituirea unei ”bule Covid-19” între cele două reședințe și care i-a permite reginei să călătorească în compania acelorași persoane în perioada sărbătorilor.

O sursă de încredere a declarat pentru The Sun că ”regina e furioasă. Angajații au spus că e prea mult. Este o situație fără precedent. Toți vor să-și manifeste loialitatea, însă de data aceasta s-a creat impresia că a fost depășită o limită, prin intenția de a-i izola pe angajați de familiile lor chiar în preioada Crăciunului”.

În mod obișnuit, regina își petrece vacanța de iarnă la Sandringham, unde ajunge imediat după petrecerea de Crăciun organizată pentru familia extinsă, la Palatul Buckingham, în decembrie.

Citește și:

Cum se serbează Crăciunul la curtea regală britanică

Regina Elisabeta și prințul Philip, despărțiți de Covid-19

Până de curând, regina și prințul Philip (99 de ani) au stat la Balmoral, în Scoția, dar la 14 septembrie, cei doi s-au mutat la reședința din Sandringham.

Cuplul regal a hotărât să-și scurteze șederea în Scoția pentru a se bucura de intimitatea reședinței din Sandringham, unde prințul Philip locuiește acum singur, la Wood Farm, o locuință ”modestă”, cu cinci dormitoare.

Angajații reginei au creat o ”bulă” între Sandringham și Windsor, astfel încât, după întoarcerea reginei la Buckingham, cei doi să poată călători între cele două reședințe, pentru a se întâlni.

De când s-a retras din viața publică, în 2017, prințul Philip își petrece majoritatea timpului la Wood Farm din cadrul reședinței regale de la Sandringham.

Citește și:

Crăciunul la Windsor. De ce ține regina Elisabeta bradul împodobit până în februarie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net