Record absolut de infectări zilnice în SUA! Peste 80.000 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

Ultima actualizare:

    SUA se confruntă cu un nou val de infectăriFoto: AFP
SUA se confruntă cu un nou val de infectăriFoto: AFP

Cazurile de coronavirus au atins un nou record zilnic în SUA, care se confruntă cu un val reînnoit de infecții. Citând date de la autoritățile locale de sănătate de stat, Covid Tracking Project a raportat 83.010 cazuri noi vineri (23 ctombrie)

Chirurgul general al SUA, Jerome Adams. a precizat că numărul internărilor în spital este în creștere, dar ratele mortalității scad datorită îngrijirii mai bune a pacienților. Acest nou val de infectări cu Covid-19 vine în timp ce giganții farmaceutici AstraZeneca și Johnson & Johnson reiau studiile de vaccinare din SUA după aprobarea autorităților de reglementare. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat, de asemenea, că țările din emisfera nordică se află într-un „moment critic” al pandemiei, relatează BBC.

"Următoarele câteva luni vor fi foarte dure, iar unele țări se află pe o cale periculoasă", a declarat directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus. Potrivit Covid Tracking Project, aproape 8,5 milioane de cazuri de coronavirus au fost raportate în America de când a început pandemia. Creșterea zilnică de vineri a depășit cu peste 6.000 de cazuri înregistrarea anterioară a proiectului de urmărire de 76.842 pe 17 iulie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net