Proxenetul Ion Clămparu, condamnat la 30 de ani de închisoare în Spania

Citeste tot despre: 

Proxenetul român Ion Clămparu, poreclit Cap de Porc, a fost găsit de justiţia spaniolă vinovat în cinci cazuri de proxenetism şi exploatare sexuală, din care unul asupra unei minore, respectiv un caz de provocare a unui avort.

Tribunalul Provincial din Madrid l-a condamnat la 30 de ani de închisoare pe proxenetul român Ion Clămparu, alias "Cap de Porc", găsit vinovat în patru infracţiuni de exploatare sexuală şi obligare la prostituţie, o infracţiune de obligare a unei minore să se prostitueze şi una pentru provocarea unui avort, relatează adevarul.es.

Sentinţa îl condamnă pe Cap de Porc, născut în România şi cu domiciliul în Madrid, după procesul care a avut loc în această lună februarie, alături de mai mulţi dintre complicii săi, ca fiind responsabil de o reţea de prostituţie care aducea românce în Spania sub falsa promisiune a găsirii unor locuri de muncă onorabile.

Deşi condamnările, însumate, sunt de 30 de ani de închisoare, sentinţa judecătorilor reaminteşte că românul Cap de Porc nu va rămâne mai mult de 20 de ani în închisoare, care este limita maximă prevăzută de legea spaniolă.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1