Prințul William nu ar fi deranjat dacă vreunul din copii i-ar spune că e homosexual: „Nu am nicio problemă!”

printul-william.jpg

prințul William
Prințul William este un susținător declarat al comunității LGBT
Foto: Getty

Prințul William a declarat într-un interviu recent că nu l-ar deranja deloc dacă vreunul din cei trei copii ai lui ar fi homosexual. Ducele de Cambridge a spus că și-ar face griji mai mult pentru cum va fi hărțuit și persecutat copilul lui, din cauza orientării sexuale.

Viitorul monarh, care va deveni și șeful Bisericii Angliei atunci când va ajunge rege, are trei copii cu soția lui: George (5 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (2 ani).

„Îmi fac griji, nu pentru că mă gândesc că unul din ei ar putea fi gay, cu asta nu am nicio problemă. Dacă unul dintre ei ar fi gay, nu m-ar deranja deloc. Ce mă îngrijorează este cum vor fi tratați și presiunea la care vor fi supuși. Viața lor ar fi mult mai grea. Mai ales pentru familia mea și pentru situația în care suntem, ăsta e lucrul care mă face să mă îngrijorez mai mult. Oricum ar fi, eu îi voi susține în totalitate. Ca părinte, mă doare să mă gândesc la cât de urât vor vorbi ceilalți despre ei, cât de discriminați vor fi și câte uși li se vor închide”, a declarat prințul William în timul unui eveniment caritabil, organizat pentru persoanele LGBT fără casă.

Gay Pride are loc pe 6 iulie la Londra

Prințul William a făcut aceste comentarii în timpul unei vizite la Albert Kennedy Trust, în Londra, care va deschide un nou crentru. Această vizită a fost făcută cu ocazia marșului Pride care va avea loc Londra, pe 6 iulie, potrivit Euronews. Tim Sigsworth, directorul executiv al centrului, a avut numai cuvinte de laudă la adresa prințului Willia: „Am fost impresionat de câte multe cunoștințe are, dar și de empatia de care a dat dovadă față de comunitatea LGBT. Mi s-a părut incredibil”.

 

Citește și

Prințul William a iubit-o pe ea înainte de Kate Middleton! A fost invitată la nunta regală

Ce cadou de suflet a primit prințul William de la Kate Middleton și cei trei copii ai lor

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1