Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat din Los Angeles, pentru o viață mai liniștită! Unde au Ducii de Sussex reședința acum

printul_harry_si_meghan_markle.jpg

Meghan Markle, 38 de ani și Prințul Harry, 35 de ani sunt îngrijorați de numărul mare de drone care îi spionează
Meghan Markle, 38 de ani și Prințul Harry, 35 de ani sunt îngrijorați de numărul mare de drone care îi spionează
foto: Profimedia

După ce au decis să renunțe la rangurile lor și să părăsească familia regală britanică, Prințul Harry și Meghan Markle au plecat și din Marea Britanie, mutându-se în Los Angeles, SUA.

Acum însă, se pare că viața pe cont propriu îi face pe cei doi Duci de Sussex să-și dorească să viziteze cât mai multe locuri și, de ce nu, să își schimbe chiar și reședința.

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, s-au mutat la Santa Barbara, în California, conform anunţului făcut miercuri de un purtător de cuvânt al ducilor de Sussex.

Harry și Meghan s-au mutat în Santa Barbara, pentru o viață mai liniștită

Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani şi fosta actriţă Meghan Markle, 39 de ani, originară din Los Angeles, au anunţat în luna ianuarie că fac un pas în spate şi că doresc să ducă o viaţă „mai independentă" în America de Nord, în special după ce a venit pe lume și fiul lor, acum de 1 an, Archie. 

Santa Barbara se află la aproximativ 180 de kilometri nord-vest de Los Angeles, fosta reşedinţă a cuplului. Ducele şi Ducesa de Sussex s-au mutat în noua casă din Santa Barbara în luna iulie. Cei doi s-au integrat într-o nouă comunitate liniştită şi speră că vecinii le vor respecta viaţa privată, în special după ce au dezvăluit într-un interviu că de asta au cea mai mare nevoie.

Ducii de Sussex au avut o serie de incidente cu paparazzi şi au apelat la instanţă la Los Angeles pentru a opri vânzarea spre publicaţii tabloide şi publicarea unei fotografii cu fiul lor, Archie, pe care nu vor să îl expună atât de mult.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1