Prințul Harry și Meghan Markle au ales nașii bebelușului. Sunt celebri la Hollywood

printul_harry_meghan_markle.jpg

printul harry meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți în primăvara lui 2019
Foto: Getty

Cu cât data în care Meghan Markle va aduce pe lume primul său copil și al prințului Harry se apropie, cu atât mai tare presa internațională se întrece în a afla detalii care mai de care mai suculente. Pe lista informațiilor prioritare se află și numele nașilor, iar primele zvonuri îi plasează ca favoriți pentru acest rol pe Amal și George Clooney, buni prieteni ai cuplului regal.

Cel care a făcut publică vestea este vărul actorului de la Hollywood, Ben Breslin, care le-a spus celor de la Daily Mail: "Va fi un naș grozav. El este grozav în toate, este un băiat bun". George Clooney și Amal, o reputată avocată pentru drepturile omului, s-au apropiat din ce în ce mai mult de Meghan și Harry, mai ales că soția actorului este bună prietenă cu ducesa de Sussex.

Mai mult, Meghan și Harry au fost invitați la reședința de lângă Lacul Como a soților Clooney, unde au primit sfaturi și i-au întâlnit pe gemenii de un an, Ella și Alexander, rodul iubirii dintre Amal și George.

george_amal_clooney.jpg

george amal clooney
George și Amal Clooney au participat la nunta regală din mai
Foto: Getty

 

O altă sursă a dezvăluit pentru site-ul britanic anterior menționat că "Amal și Meghan sunt apropiate de ani de zile, iar Harry și George s-au împrietenit tocmai datorită acestui lucru. Au o legătură mult mai strânsă decât o arată titlurile din presă". În plus, luna viitoare, ducii de Sussex sunt invitați la o cină în casa soților Clooney din Londra, acolo unde vor fi prezenți, printre alte personalități de rang înalt, Michelle și Barack Obama.

meghan_harry.jpg

meghan markle printul harry
Meghan și Harry au o relație specială cu George și Amal Clooney
Foto: Getty

 

 

 

Loading...

Citește și