Prințul Harry și-a dus iubita să vadă una dintre marile minuni ale lumii

harry.jpg

printul harry
Prințul Harry petrece momente de vis alături de iubita sa în Africa
Foto: Getty

Există nenumărate avantaje atunci când ești iubita unui prinț, mai ales unul ca Harry, care este foarte atent la detalii amoroase atunci când este îndrăgostit până peste cap. El și-a dus iubita să vadă una dintre marile minuni naturale ale lumii.

Prințul Harry și Meghan Markle se află de câteva săptămâni într-o călătorie romantică în Africa, unde apropiații și tabloidele britanice cred că prințul o va cere în căsătorie (dacă nu cumva s-a întâmplat deja acest lucru, iar la finalul vacanței urmează să fie încă o nuntă în familia regală), informează Daily Star.

După ce au petrecut două săptămâni în Botswana, cei doi îndrăgostiți au mers să viziteze Cascada Victoria, considerată una dintre marile minuni naturale ale lumii. În urmă cu aproape 30 de ani, Cascada Victoria a fost declarată de UNESCO monument al naturii, datorită peisajului luxuriant și al caracteristicilor geologice deosebite. Prințul Harry nici nu putea găsi un loc mai romantic decât acesta.

cascada_victoria.jpg

cascada victoria
Cascada Victoria e considerată monument al naturii
Foto: Wikipedia

O sursă apropiată cuplului susține că Meghan a fost răsfățată cu un tur fantastic din elicopter al faimoasei cascade. Un lucru este cert: vacanța petrecută în Africa nu va face decât să întărească și mai mult legătura dintre cei doi.

Loading...

Citește și

  • printul harry meghan markle

    Meghan Markle, iubita Prințului Harry (32 de ani), a împlinit pe 4 august 36 de ani și a primit din partea partenerului său un cadou fascinant, cum era de așteptat, din partea unui iubit de viță nobilă. A fost răsfățată cu o călătorie romantică în Africa.

  • printul harry

    Prințul Harry și iubita sa, Meghan Markle par să aibă o relație durabilă, în ciuda faptului că distanțele lungi și mediile foarte diferite din care provin stau adesea în calea iubirii lor. Totuși, se zvonește că Harry este dispus să facă un imens sacrificiu pentru a-și petrece tot restul vieții alături de frumoasa actriță.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1