Prințul Harry, devastat când a aflat că Diana s-a stins: «E adevărat că mami a murit?»

Ultima actualizare:

    Prințesa Dianei și copilul ei cel mic, HarryFoto: Hepta
Prințesa Dianei și copilul ei cel mic, HarryFoto: Hepta

În luna august se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, care a lăsat un gol imens în sufletul a milioane de oameni care au îndrăgit-o. Cei mai afectați au fost copiii ei, William, care avea 15 ani, și Harry, de doar 12.

Dacă Prințul William, acum și el cu familie, a recunoscut că i-au trebuit toți acești 20 de ani pentru a face pace cu el însuși în legătură cu acest subiect, iată că și despre Harry au apărut acum detalii cu privire la reacția lui în momentul în care a aflat despre tragedie.

Imediat după ce Familia Regală a aflat despre moartea Dianei, adulții au încercat să-i protejeze pe copii și să nu le spună prea curând vestea care le-a schimbat viețile. Au vrut să se poarte cât mai normal, iar acest lucru l-a făcut pe Prințul Harry să fie foarte confuz.

Detalii emoționante despre reacțiile micului prinț au fost făcute publice de biograful Dianei, Tina Brown, într-un documentar pentru o televiziune britanică: “Prințul Harry l-a întrebat pe tatăl lui: «E adevărat că mami a murit?». Copiii nu puteau să înțeleagă de ce totul părea că decurge normal, cu excepția că li se spuseseră că mama lor a decedat”.


    Prințesa Diana și fiii săi, William și HaryFoto: Hepta
Prințesa Diana și fiii săi, William și HaryFoto: Hepta

Reacția inițială a capetelor încoronate a fost să-și continue ziua ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru că era duminică, ar fi vrut să meargă la biserică. Cu câteva ore înainte, Harry și William se treziseră cu cea mai tristă veste din viața lor. Băiatul cel mare a refuzat să meargă în urma coșciugului Dianei, dar a fost convins de bunicul său, Prințul Philip.

Regina a dat ordin ca toate televizoarele și aparatele de radio de la Balmoral, acolo unde se aflau cu toții, să fie ascunse, notează Daily Mail. Documentarul a dezvăluit și că a existat o stare de tensiune în legătură cu funeraliile lui Lady Di. Reprezentanții Familiei Regale Britanice, primul-ministru, rudele Dianei și poliția au avut opinii diferite în legătură cu cine ar trebui să se ocupe de înmormântarea “Prințesei inimilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net