Prințul Harry are un cont secret pe rețele sociale? Ascunde imagini compromițătoare

Ultima actualizare:

    Prințul Harry ar fi avut un cont secret pe social media, unde ascundea imagini compromițătoareFoto: Getty
Prințul Harry ar fi avut un cont secret pe social media, unde ascundea imagini compromițătoareFoto: Getty

Nu doar Meghan Markle are mici taine din trecut care ar dori să rămână pe veci ascunse. Se pare că și Prințul Harry ar fi avut un cont „secret” pe o rețea de socializare, unde ar fi avut imagini compromițătoare în care era surprins în ipostaze deloc demne de un prinț.

Jurnaliștii tabloidelor britanice „vânează” acerb trecutul celor doi îndrăgostiți și scot la iveală o serie de amănunte „picante” din trecutul lui Harry și al lui Meghan. Cei de la Daily Star afirmă că prințul ar fi avut în urmă cu câțiva ani un cont secret, cu un pseudonim fals, în care publicase imagini în care juca Pker pe dezbrăcate în camera unui hotel din Las Vegas.

De teamă ca imaginile să nu fie folosite împotriva sa, Harry ar fi șters acel cont de social media, care a funcționat timp de patru ani. Ca majoritatea vedetelor, Harry public des statusuri sau imagini cu obiceiurile sale cotidiene. Era așadar, foarte atent și sociabil pe Internet cu prietenii virtuali. Tot pe acest cont ar fi existat și fotografii cu el și fosta iubită.

Pentru că, în calitate de prinț, eticheta regală nu-i permite să se expună în acest fel, ca orice britanic de rând, Harry își alesese un nume fals, Spike Wells, pentru cont și regula se aplica inclusiv prietenilor din mediul online, care comunicau „sub acoperire”, cum s-ar spune.

Desigur, jurnaliștii tabloidului britanic nu oferă vreo dovadă concludentă despre posibila existență a contului secret al lui Harry. Chiar dacă ar fi adevărat, vechile sale obiceiuri au fost demult uitate. Acum, el și logodnica sa plănuiesc să-și întemeieze o familie și, din proprie siguranță, vor lua singuri decizia de a nu-și expune prea mult activitatea zilnică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net