Prințul Charles și Camilla, sex la telefon: „Vorbea obscen în timp ce era pe WC”

charles_si_camilla.jpg

printul charles camilla
Charles și Camilla nu sunt simpatizați de națiunea britanică
Foto: Getty

Cu cinci luni înainte de a muri, în 1997, Prințesa Diana a apelat la un cameraman necunoscut pentru a-și înregistra un jurnal video. Într-una dintre aceste înregistrări, ea pretindea că l-a prins pe soțul său, Charles, în timp ce vorbea obscen la telefon cu Camilla, pe atunci, amanta sa.

Respectivul cameraman a filmat-o pe Prințesa Diana în timpul a șapte ședințe, realizând astfel un adevărat jurnal video din care au fost extrase azi, anumite amănunte intime din viața de cuplu cu soțul său, Prințul Charles, menționează metro.co.uk.

Într-una dintre înregistrări, Diana afirma că l-a prin pe Charles în flagrant în timp ce stătea pe WC și vorbea obscen cu Camilla prin telefon. Din declarații, se înțelege că soțul său practica cu amanta sa așa-numita metodă „sex la telefon”.

diana.jpg

printesa diana
Cu cinci luni înainte de a muri, Diana și-a făcut un jurnal video
Foto: Getty

De asemenea, Diana mai mărturisea că era dispusă „să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l împiedica pe Charles să devină rege, menționând că ea se vedea pe sine drept forța din spatele lui William (după Charles, Prințul William este moștenitorul tronului Marii Britanii, n.r.)”. într-o altă filmare, Prițesa Diana declara că Charles aflase că ea are o aventură cu James Hewitt, dar nu-i păsa.

charles_camilla.jpg

printul charles camilla
Charles știa că și soția sa avea o aventură, dar nu-i păsa
Foto: Getty

Cameramanul, care a rămas până azi anonim, ar fi fost plătit de Diana cu suma derizorie de 5.000 de lire sterline (azi, peste 5.500 de euro) pentru fiecare înregistrare. Desmond Wilcox, producător de documentare, a mărturisit că el a fost cel care l-a pus în legătură cu Diana și afirmă într-o carte că serviciul secret MI5 l-ar fi contactat în legătură cu acele filmări, dar înregistrările nu au fost găsite.

Jurnaliștii de le The Sun precizează că filmările au fost recuperate de poliție, care le-a găsit în locuinșa fostului majordom al Dianei, Paul Burrell. Acum, fragmente din aceste materiale video vor fi utilizate pentru un film documentar despre viața Prințesei Diana.

Loading...

Citește și