Prințul Andrew, acuzat că a violat o fată de 17 ani: „Știe exact ce a făcut!”

Ultima actualizare:

    Prințul Andrew a fost bun prieten cu miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru pedofilie și trafic de minoriFoto: AFP
Prințul Andrew a fost bun prieten cu miliardarul american Jeffrey Epstein, arestat pentru pedofilie și trafic de minoriFoto: AFP

O femeie susține că a fost forțată să facă sex cu Ducele de York pe când avea doar 17 ani. Prințul Andrew s-a declarat nevinovat, însă Virginia Roberts Giuffre nu își retrage acuzațiile grave.

Ea susține că prințul Andrew „știe exact ce a făcut și ar trebui să recunoască”. Afaceristul american Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în pușcărie pe 10 august, era bun prieten cu ducele de York. Bărbatul a fost acuzat de pedofilie și viol și avea multe relații strânse cu oameni puternici, printre care și Donald Trump. Virginia Roberts Giuffre vrea să își facă dreptate și își dorește ca prințul Andrew să recunoască ce a făcut și să fie pedepsit pentru faptele sale. Ea susține că a fost violată de trei ori de către duce. Există și o o fotografie cu cei doi împreună, făcută pe vremea când ea avea 17 ani.

2001. Prinţul Andrew s-a lăsat fotografiat alături de Virginia care avea atunci 17 ani
2001. Prinţul Andrew s-a lăsat fotografiat alături de Virginia care avea atunci 17 ani

Prințul Andrew a declarat că nu știa că Jeffrey Epstien este pedofil

Prințul Andrew susține că este nevinovat, dar și că nu știe ce fel de om este Jeffrey Epstein cu adevărat. Afaceristul american a fost acuzat de trafic sexual cu minore, dar după ce a fost arestat, toți prietenii lui celebri au spus că nu știau nimic despre asta.

„Nu mi-am dat seama și nici nu am fost martorul unui comportament suspect din partea lui. A fost o greșeală să mă văd cu el în 2010, după ce a fost eliberat, și încă regret că am făcut asta. Am greșit să cred că îl cunoșteam. Evident, el nu era așa cum credeam eu, după cum arată și dezvăluirile făcute despre acesta. Îmi pare rău pentru victimele sale. Sinuciderea lui Jeffrey Epstein a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns”, a declarat prințul Andrew, potrivit The Independent.  Ducele de York a simțit să facă aceste comentarii după ce a apărut în presă o înregistrare cu el la vila lui Epstein din Manhattan. Imaginile video datează din 2010, la doi ani după ce afaceristul american a recunoscut că făcut sex cu o fată mai mică de 18 ani. 

Cu toate acestea, una dintre victimele lui Jeffrey Epstein susține că prințul Andrew știe mai multe decât vrea să recunoască. Virginia Roberts Giuffre ar fi fost violată de afaceristul american pe când avea doar 15 ani, pe când lucra la un club din Florida, și ar fi fost abuzată de ducele de York la 17 ani. 

„Nu mă las intimidată! Vreau ca acești oameni să fie pedepsiți pentru tot ce au făcut”, a mai spus Virginia Roberts Giuffre. O altă victimă, Jennifer Aaroz, care a fost violată de Epstein pe când avea doar 15 ani, a declarat în fața judecătorilor: „Faptul că  nu mai am șansa să mă uit în ochii agresorului meu îmi macină sufletul!”. Courtney Wild, care a fost abuzată sexual de afaceristul american la 14 ani, susține că acesta este un „laș” care le-a „jefuit” pe victime de șansa de a-l confruta în timpul procesului. 

Citește și

Prinţul Andrew a făcut sex cu 9 femei deodată

Prințul Andrew și Sarah Ferguson, din nou împreună după 20 de ani de la divorț! Ce spune familia

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

image
image
image
image
image
image
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net