Prințesa Norvegiei, Martha Louise, s-a îndrăgostit de un șaman "care accesează celulele corpului"

martha-si-samanul-durek

martha si samanul durek
Șamanul Durek este bun prieten cu multe vedete de la Hollywood, iar prințesa Martha îl admiră nespus
Foto: Instagram

Complicate sunt căile dragostei, iar în numele acestui sentiment înălțător unii oameni sunt capabili să facă sacrificii imense sau sa ia decizii pripite. Prințesa Martha Louise a Norvegiei, fiica regelui Harald și a reginei Sonja a divorțat de soțul cu care a fost căsătorit timp de 15 ani, în anul 2017 și se pare că și-a regăsit nu doar libertatea sau fericirea, ci și iubirea adevărată. Un lider spiritual misterios a furat inima prințesei care a avut curajul să pună capăt unui mariaj, în ciuda speculațiilor care au urmat divorțului regal.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei este o figură atipică, deținând o pagina personală pe un cont de socializare și având curajul să se confrunte cu privirile nedumerite ale celor din jur atunci când a decis, în urmă cu doi ani, să divorțeze de cel care i-a fost soț timp de 15 ani și se pornească într-o călătorie de regăsire a sinelui. 

Se pare că decizia de a divorța de Ari Behn a fost cea mai potrivită pe care o putea lua, căci Martha Louise și-a găsit sufletul-pereche în persoana unui șaman și lider spiritual, care crede în puterea meditației și a karmei. Fericită pentru faptul că și-a regăsit linștea, prințesa a împărtășit bucuria pe care o trăiește prietenilor virtuali prin intermediul unei fotografii pe care a încărcat-o pe pagina personală de Instagram. Martha este mama a trei copii și o femeie împlinită, judecând după cuvintele pe care le-a scris despre cel care i-a readus zâmbetul pe buze, relatează dailymail.co.uk. 

printesa-louise-a-norvegiei

printesa louise a norvegiei
Prințesa Martha Louise a Norvegiei alături de iubitul său, Durek
Foto: Instagram

Prințesa Martha și-a descris iubitul ca fiind sufletul său pereche și i-a jurat iubire pentru eternitate. În plus ea a răspuns celor care au criticat-o, fiind de părere că nu a ales un iubit care să corespundă normelor impuse de eticheta regală. Iubitul prințesei se consideră un ghid spiritual și un adevărat vindecător. Mai mult decât atât, bărbatul susține că poate opri procesul îmbătrânirii prin accesarea atomilor din interiorul corpului uman. Șamanul este bun prieten cu actrița Gwyneth Paltrow și nu de puține ori a vorbit public despre puterea sa de a înlătura energia negativă, informează dailymail.co.uk. 

martha-louise -si-samanul-durek

martha louise si samanul durek
Martha Louise a scris un mesaj emoționant adresat iubitului său pe pagina personală de Instagram
Foto: Instagram

Prințesa Martha Louise este pasionată de spiritualitate și de meditație, iar anul trecut a călătorit în India, alături de un grup de prieteni, pentru a căuta și găsi ilumianrea spirituală. Așadar, este lesne de înțeles de ce calitățile șamanului au cucerit-o într-o clipită. "Mi-a schimbat viața, așa cum continuă să schimbe viețile atâtor oameni. M-a făcut să realizez că există iubire necondiționată pe planeta aceasta. Mă acceptă așa cum sunt fără să îi fie frică. Mă simt fericită și binecuvântată pentru faptul că este iubitul meu. Pentru toți cei care simțiți nevoia să mă criticați, că rog să vă abțineți pentru că nu sunteți îndreptățiți să alegeți pentru mine sau să îmi judecați alegerile", a fost mesajul scris de prințesă pe Instagram. 

printesa-martha-a-norvegiei-si-samanul

printesa martha
Printesa Martha și șamanul se comportă ca doi adolescenți îndrăgostiți și sunt foarte activi în mediul online
Foto: Instagram

Martha Louise este mama a trei fiice, Maud, Leah și Emma, toate rezultate în urma mariajului avut cu scriitorul Ari Behn. Martha și Ari Behn și-au făcut publică hotărârea de a divorța în luna septembrie 2016, prin intermediul unui comunicat oficial în care și-au exprimat regretul pentru faptul că nu pot asigura un mediu propice creșterii copiilor. Divorțul lor s-a finalizat în anul 2017 și a fost primul din istoria modernă a Casei Regale a Norvegiei. 

Loading...

Citește și