Prințesa Charlotte a scos limba la public în timpul unui eveniment. Reacția lui Kate a fost fantastică!

profimedia-0463366071.jpg

Prințesa Charlotte a scos limba la public în loc să salute cu mâna
Foto: Profimedia

Prinţesa Charlotte, fiica de patru ani a ducilor de Cambridge, este o apariţie drăgălaşă, iar fotografii caută întotdeauna să surprindă cele mai bune cadre cu sora mai mică a prinţului George. În timpul ultimului eveniment la care a participat alături de ducesa de Cambridge şi bunica sa, Carole Middleton, Charlotte a făcut un gest surpinzător care a fost, cu siguranţă, deliciul publicului.

Prinţesa Charlotte este fiica mijlocie a ducilor de Cambridge şi un copil energic căruia îi place să se joace oricând, aşadar protocolul regal şi setul lung de reguli pe care ar trebui să îl respecte în cadrul evenimentelor nu este tocmai pe placul său. Spirit liber şi întotdeauna pusă pe şotii, Charlotte a oferit o imagine de neuitat celor care au participat la Cupa Regelui, o cursă de bărci care are loc anual în Marea Britanie. 

Prințesa Charlotte a scos limba în timpul unui eveniment

După ce cursa propriu zisă a avut loc Kate Middleton şi-a condus fiica spre geamul lojei de unde au putut urmări îndeaproape competiţia. Micuţa nu a părut încântată de posibilitatea de a saluta ceremonios publicul aşa că a ales să scoată limba către cei prezenţi. Kate Middleton a fost surprinsă de gestul fiice sale, dar, în acelaşi timp, nu şi-a putut ascunde un zâmbet, fiind amuzată de curajul lui Charlotte. 

Cei care sunt la rândul lor părinți, au apreciat reacția Ducesei de Cambridge. Videoul a ajuns rapid virat pe internet, iar părinți de pretutindeni au comentat pozitiv pozna micuței Charlotte, amuzați de situație. „E un copil normal! Nu poți să le controlezi fiecare mișcare. Reacția lui Kate a fost fantastică”, a scris un internuat, potrivit The Sun

profimedia-0463415814.jpg

„Poza” lui Charlotte a fost deliciul publicului
Foto: Profimedia

Nu este prima oară când Prințesa Charlotte face acest gest, întâmplându-se să mai scoată limba la public și înainte, în loc să salute așa cum impune codul de protocol. La vâsta ei cine are timp de reguli?! Impresionantă este reacția mamei ei însă, care în loc să se îngrijoreze de modul în care ar putea percepe lumea comportamentul fetiței ei, Kate o încurajează pe micuță să fie ea însăși și nu vrea să îi pună „o mască” pentru a părea fetița „perfectă”.

A patra la linia de succesiune a tronului, prinţesa Charlotte ar fi putut saluta corespunzător dacă ar fi dorit asta, căci a demonstrat cu ocazia nunţii prinţului Harry că este capabilă să respecte îndeaproape regulile de conduită. De data aceasta a arătat o latură jucăuşă, specifrică oricărui copil de vârsta sa. 

Spre finalul cursei, lui Kate Middleton şi prinţesei Charlotte s-au alăturat prinţul George şi mama ducesei, Carole Middleton. Reunită cu fratele său, Charlotte a continuat joacă, dar nu s-a mai apropiat de geamul de la care oferise anterior un "spectacol". 

profimedia-0463504627.jpg

Reacția lui Kate
Foto: Profimedia

Aici poți vedea și grimasele frățiorului ei mai mic, Prințul Louis

Prinţesa Charlotte şi Prinţul William au o relaţie tată-fiică de invidiat

Prinţul William a povestit de nenumărate ori despre relaţia pe care o are cu cei mici şi a oferit detalii despre cum funcţionează lucrurile în intimitatea casei. În timpul unei vizite în Blackpool, prințul William a vorbit cu localnicii și s-a confesat unui tată că a învățat, în sfârșit, să-i facă o coadă fetiței lui de patru anișori. Cu toate acestea, ducele de Cambridge i-a spus să nu încerce și el, pentru că este un adevărat „coșmar". „Să nu încerci să faci o coadă (de cal n.r) fetiței tale! E un coșmar! Am învățat să fac doar asta deocamdată, pentru că încă nu are destul păr pe care să exersez și alte lucruri”, i-a spus William bărbatului, potrivit Daily Mail.

 

Loading...
 
 

Citește și