Prințesa Charlotte, în centrul atenției la spitalul unde s-a născut frățiorul ei. Cum a furat inimile tuturor

h_54283900.jpg

printesa charlotte
Prințesa Charlotte a furat toate privirile
Foto: EPA

Zi mare în familia regală britanică! Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesă de Cambridge și soția Prințului William, a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a născut un băiețel perfect sănătos.

La nici șapte ore de când a născut, ducesa a părăsit spitalul împreună cu soțul său și cu bebelușul familiei, nu înainte ca cel mic să primească vizita fraților săi, Prințul George (4 ani și 9 luni) și Prințesa Charlotte (2 ani și 11 luni). De-a stânga și de-a dreapta tatălui lor, cei doi au făcut deliciul presei în momentul în care au pășit spre scările Spitalului St. Mary's în care se aflau mama și frățiorul lor.

h_54284009.jpg

kate william
Momentul în care Kate și William l-au prezentat lumii pe mezinul familiei
Foto: EPA

 

Cea care a atras toate privirile a fost Charlotte, iar gestul ei, acela de a saluta reporterii strânși la fața locului cu o mică fluturare a mâinii, a topit inimile tuturor. George s-a arătat ceva mai timid, dar a fost încurajat de tatăl lui în timp ce trecea prin fața zecilor de jurnaliști.

charlotte

 

Bebelușul este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. Surse oficiale ale Casei Regale au declarat că Prințul William a asistat la nașterea celui de-al treilea copil al său, iar ducesa și nou-născutul se simt bine, Kate arătând la fel de spectaculos ca întotdeauna.  Numele micuțului nu a fost încă dezvăluit, dar britanicii fac presupuneri pe această temă. Printre preferatele lor se numără Arthur, James sau Alexander.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Cel de-al treilea bebeluș al ducilor de Cambridge s-a născut în jurul orei 11, în aripa Lindo de la Spitalul St Mary's, din cartierul Paddington. Regina Elisabeta a II-a are un nou strănepot de care să se bucure.

  • Kate Middleton

    Bucurie mare în familia regală britanică! Luni, 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a născut cel de-al treilea copil, un băiețel de 3,8 kilograme.

  • Cuplul regal format din prințul William și soția sa, Kate Middleton, a întâmpinat pe lume luni, 23 aprilie, al treilea copil, un băiețel perfect sănătos, de 3,8 kilograme. Cum informații cu privire la numele pe care cei doi îl vor alege pentru micuț vor fi făcute publice curând, de către sursele oficiale ale Palatului Kesington, acestea sunt ultimele momente în care curioșii își pot exprima și ei punctul de vedere, votând modul în care consideră ei că se va numi micul prinț.

  • Astăzi, 23 aprilie, este o zi extrem de importantă pentru familia regală britanică, în special pentru cei doi micuți, prințul George și prințesa Charlotte, care și-au cunoscut noul frățior. Însă înainte de a ajunge la maternitate, cei doi și-au văzut de îndatoririle zilnice, educația lor fiind pusă pe primul plan.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1