Prințesa Charlotte adoră să facă pe șefa cu frățiorul ei mai mare, George

Ultima actualizare:

    Prințesa Charlotte este mereu cu ochii pe frățiorul ei mai mare, GeorgeFoto: AFP
Prințesa Charlotte este mereu cu ochii pe frățiorul ei mai mare, GeorgeFoto: AFP

Cu toții știm ce copii adorabili au Prințul William și Kate Middleton și cât de mult investesc în educația lor, dar uneori, recunosc că Charlotte și George sunt și năzdrăvani. Iar micuța prințesă, deși este mai mică decât frățiorul ei, a început deja să-și impună personalitatea.

Cam aceasta a fost sugestia Elisabetei a II-a, străbunica micuților Charlotte și George. Regina Marii Britanii i-a dat de gol în timpul unui eveniment anual în care sunt invitați la reședința regală din Sandringham elevi cu rezultate deosebite la orele de religie, de la școală.

Evenimentul se desfășoară ca un concurs, iar anul acesta, premiul a revenit lui Emily, o fetiță de zece ani, care a primit de la însăși Regina Marii Britanii, o Biblie, relatează sursele express.co.uk. Emily a fost însoțită și de părinți și de surioara ei mai mică, iar când i-a văzut, pe Elisabeta pare că au năpădit-o amintirile pentru că și-a amintit de relația frățească dintre strănepoții săi.

Emily i-a mărturisit reginei că îi place să aibă grijă de surioara ei mai mică, la fel cum e în cazul lui George și al lui Charlotte. Maiestatea Sa a zâmbit însă, pentru că știe că mai degrabă Charlotte îl „conduce” pe George. „Regina a mărturisit că Charlotte este cea care e mereu cu un ochi pe George, decât invers”.

Recent, dădaca micuților a dezvăluit că și la învățătură, micuța prințesă e mai silitoare decât fratele ei. Charlotte a deprins foarte repede limba spaniolă și vorbește foarte bine limba maternă. George este ceva mai leneș, dar nu vrea să se lase mai prejos decât surioara lui.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net