Prințesa Beatrice se mărită la primăvară cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi

printesa_beatrice_si_viitorul_ei_sot.jpg

printesa beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi se vor căsători în 29 mai
Foto: The Royal Family / Prințesa Eugenie

S-a anunțat data unei noi nunți în familia regală britanică! Prințesa Beatrice, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a anunțat ziua în care se va căsători cu iubitul său, milionarul Edoardo Mapelli Mozzi. Nunta va avea loc în 29 mai 2020, după ce tinerii îndrăgostiți au primit acceptul suveranei britanice de a-și uni destinele în capela regală a Palatului St. James.

Regina Elisabeta a II-a i-a oferit nepoatei sale permisiunea de a organiza ceremonia la capela Palatului St. James, ceremonie ce va fi urmată de o recepție privată chiar în grădinile Palatului Buckingham, se anunță în comunicatul oficial transmis de familia regală. 

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au cunoscut în 2018

printesa-beatrice.jpg

printesa beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi
Beatrice și Edoardo au început o relație în 2018
Foto: The Royal Family

 

Prinţesa Beatrice, care s-a despărţit de fostul ei partener de viaţă Dave Clark în 2016 după o relaţie de 10 ani, l-a cunoscut pe dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi la un eveniment organizat la Palatul St. James din Londra şi găzduit de prinţul Andrew, în iunie 2018. 

Presa britanică afirmă că Beatrice a început o relaţie cu Edoardo la scurt timp după ce l-a revăzut pe magnatul imobiliar în 2018, la nunta surorii sale. El are un fiu, Wolfie, cu fosta lui logodnică, Dara Huang.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în Italia

printesa_beatrice_si_edoardo_mapelli_mozzi.jpg

printesa beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în Italia, în septembrie 2019
Foto: The Royal Family / Prințesa Eugenie

 

Prințesa Beatrice de York și milionarul Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit în septembrie 2019, în timpul unei vacanțe romantice petrecute în Italia, însă vestea a fost făcută publică de abia în decembrie. Și scandalul sexual în care a fost implicat ducele Andrew, tatăl lui Beatrice și fiul reginei, a făcut ca lucrurile să se amâne puțin. 

Prințesa Beatrice de York, născută pe 8 august 1988, este fiica cea mare a prințului Andrew și a ducesei de York, Sarah Ferguson. Sora sa mai mică, prințesă Eugenie, s-a căsătorit cu omul de afaceri Jack Brooksbank în octombrie 2018, la Capela St. George a Castlului Windsor.

 

Loading...
 
 

Citește și