Profesor, filmat în timp ce făcea sex cu o elevă, chiar în sala de curs

sex_in_clasa.jpg

profesor studenta sex
Profesorul a fost surprins în timp ce făcea sex cu o studentă
Foto captură foto/Youtube
Citeste tot despre: 

Relația dintre elev și profesor poate fi uneori foarte strânsă; profesorul devine prin învățăturile pe care le transmite un model pentru elevul care își caută un reper în viață. Alteori însă, relația poate evolua într-o cu totul altă direcție. Un profesorul și o elevă au avut o legătură atât de strânsă încât au hotărât să încingă o partidă de sex chiar în clasa unde se țin cursurile.

Un martor a surprins probabil pe telefonul mobil un cadru didactic întreținând relații intime cu o studentă chiar în clasa unde se desfășoară zilnic cursurile, realtează Metro.co.uk Mai mult decât atât, materialul video a fost publicat pe Internet, pentru ca toată lumea să poată vedea cât de mult își iubește profesorul studentele.

Imaginile video par a fi surprinse la Universitatea Changzhou din China și, potrivit sursei citate, cadrul didactic care a săvârșit fapta este acum cercetat, fiind acuzat de încălcarea codului de conduită.

Profesorul și studenta întrețineau relații intime în clasă

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • profesor sex elev

    Un profesor este acuzat că a abuzat de un elev, care avea doar 12 ani, pe nume Nigel Clive, timp de aproape doi ani. Ian Danley (63 de ani) preda muzică la o școală din Bridlington, în Marea Britanie. Bărbatul ar fi întreținut relații intime cu un copil. Totul a început cu niște săruturi, dar victima spune că s-a ajuns la sex. Danley predă de 30 de ani.

  • profesor eleva sex

    Un profesor din Marea Britanie a trimis mai multe mesaje neadecvate unei eleve minore pe contul ei personal de email. El o implora pe fată să facă sex cu el pentru a nu rămâne virgin la 40 de ani.

  • Scene incredibile într-un liceu din Satu Mare. Un profesor de sport, fost director al instituţiei, şi actual membru PDL, apare în nişte imagini, publicate de nordvest-tv.ro, în care acesta face sex cu o blondă. Conform jurnaliştilor din Satu Mare, partida de sex, filmată chiar de Ioan Sabău, s-a consumat chiar în sala de sport a liceului.

  • fete minore clasa scoala sex

    Caz şocant la o şcoală din localitatea Vaideeni, judeţul Vâlcea. Un profesor de religie este acuzat de părinţi că, în timpul orelor de curs, le-a arătat elevilor imagini obscene, mai exact filme porno de pe telefonul său mobil.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1