Primul meme al învestirii lui Joe Biden: Povestea mănușilor tricotate ale lui Bernie Sanders + alte momente memorabile

bernie-sanders.jpg

Bernie Sanders poartă mănuși tricotate
Senatorul Bernie Sanders a dat fără să vrea tonul unui nou trend fashion
Sursa foto: Getty Image
Citeste tot despre: 

Multe momente din cadrul ceremoniei de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Americii au devenit virale, însă nimic nu întrece celebrul meme cu mănușile tricotate ale senatorului Bernie Sanders. Situațiile inedite nu se opresc însă aici. Iată cele mai amuzante imagini care rup zilele acestea internetul.

Primul meme al învestirii lui Biden: povestea mănușilor tricotate ale lui Bernie Sanders

Primul meme al învestirii lui Joe Biden îl are ca personaj central pe senatorul american Bernie Sanders, de 79 de ani, din Vermont, care a asistat la ceremonia de la Casa Albă purtând niște mănuși din lână de culoare maro, tricotate și cu un singur deget.

manusi-tricotate-bernie-sanders.jpg

Mănușile tricotate pe care le-a purtat Bernie Sanders
Mănușile au fost confecționate din lâna unor pulovere vechi
Sursa foto: Getty Image

Este adevărat că miercuri, la Washington au fost în jur de șase grade. Nu foarte mult, am spune la prima vedere. Însă, după ce stai nemișcat câteva ore, simți cum încep să-ți înghețe extremitățile, iar o pereche de mănuși călduroase este tot ce-ți dorești.

manusi-bernie-sanders.jpg

Bernie Sanders poartă mănuși tricotate
Mănușile tricotate pe care le poartă senatorul Bernie Sanders sunt un cadou din partea unei profesoare din Vermont
Sursa foto: Getty Image

Pe Bernie Sanders nu prea l-a interesat dacă se află sau nu în tendințele fashion. Tot ce și-a dorit a fost să nu sufere de frig, însă imaginile cu el au făcut înconjurul lumii și s-au viralizat instant pe rețelele de socialziare. Netul a fost invadat de fotografii cu mănușile politicianului care au și o poveste aparte. Întrebat cde ce le poartă și de unde le are, senatorul a spus că le-a primit cadou din partea unei profesoare din statulsău natal, Vermont, pe nume Jen Ellis. Aceasta ar fi confecționat mănușile folosind lână din pulovere vechi și din sticle de plastic reciclate. De altfel, femeia s-a declarat foarte surprinsă de faptul că senatorul chiar poartă mănușile. Ei nu i-a venit să creadă când l-a văzut echipat cu ele în timpul campaniei electorale de anul trecut. 

Și, se pare că nu doar mănușile au atras atenția internauților. Și geaca purtată de senator a stârnit comentarii. Potrivit soției sale, și jacheta are o semnificație aparte. Compania de snowboard Burton a fabricat o haină de ediție limitată cu fața lui Bernie Sanders pe spate. Senatorul a văzut-o și i-a plăcut atât de mult încât reprezentanții companiei i-au dăruit și lui jacheta de Crăciun, însă fără chipul său înscripționat pe ea. 

janet-yellen.jpg

Janet Yellen învelită cu pătura
Janet Yellen, viitoarea șefă a Trezoreriei americane, s-a protejat de frig cu o pătură groasă din lână
Sursa foto: Twitter

Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen s-a învelit cu o pătură

Secretarul Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a asistat la ceremonia de învestire îmbrăcată cu o geacă parka, cu glugă, de culoare neagră și înfofolită într-o pătură groasă pe care a primit-o din partea organizatrilor. Femeia a purtat tot timpul atât gluga uriașă cât și masca de protecție, iar mâinile i-au fost protejate de ger de niște mănuși din piele și ele închise la culoare. Janet Yellen este alegerea luiJoe Biden pentru șefia trezoreriei americane însă numirea ei nu a fost încă aprobată. Dacă va primi Ok-ul, Janet Yellen va deveni prima femeie secretar al Trezoreriei americane. 

barak-obama-si-kamala-harris.jpg

Barak Obama se salută cu Kamala Harris
Un salut care a intrat în istorie
Sursa foto: Getty Image

Un salut istoric și inedit: Barak Obama și Kamala Harris

Un alt moment care a marcat ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcția de președinte al Americii s-a avut ca protagoniști pe fostul șef de stat Barak Obama și Kamala Harris, actualul vicepreședinte al SUA. Cei doi s-au salutat ciocnindu-și nu coatele, ci pumnii. Imaginea a devenit un simbol al democrației și libertății americane căci Obama este primul președinte de culoare al Americii, iar Kamala Harris este prima femeie de culoare vicepreședinte. Cei doi sunt singurii americani din istoria țării care au fost aleși în fruntea conducerii. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1