Primele declarații ale Prințului Harry după ce Meghan Markle a adus pe lume un băiat

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a făcut primele declarații după ce soția sa a născut un băiețelFoto: Getty Images
Prințul Harry a făcut primele declarații după ce soția sa a născut un băiețelFoto: Getty Images

Prinţul Harry și soția lui Meghan Markle au devenit părinți. El a asistat la naşterea primului său copil, care a venit pe lume luni, la Londra, la ora locală 05.26. Acesta a transmis că el şi Meghan sunt „absolut încântaţi” şi a ținut să mulţumească tuturor celor care le-au fost alături pe întregul parcurs al sarcinii.

Meghan Markle a adus pe lume primul copil, un băiețel, așa cum a confirmat Palatul Buckingham pentru BBC. Astfel că, așteptarea întregii lumi a luat sfârşit, iar Meghan Markle şi prinţul Harry au devenit părinți. Băiețelul va fi al şaptelea în linia pentru tronul Marii Britanii, după tatăl său, ducele de Sussex.

Prințul Harry nu și-a putut stăpâni emoțiile și a oferit primele declarații după ce soția acestuia a născut.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat faptul că încă nu s-au hotărât asupra numelui.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat, potrivit dailymail.co.uk

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex. Numele fiului ducilor de Sussex va fi dezvăluit la scurt timp după naştere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net