Povestea stewardesei din România care a ajuns traficantă de droguri. A fost condamnată la închisoare în Anglia

Ultima actualizare:

    Alexandra Dobre, 27 de ani,  locuia de trei ani în Londra,  aproape de aeroportul Luton
Alexandra Dobre, 27 de ani, locuia de trei ani în Londra, aproape de aeroportul Luton

Şi-a pierdut slujba de stewardesă şi s-a făcut traficantă de droguri. Povestea româncei Alexandra Dobre, de 27 de ani, care a lucrat la WizzAir, apoi la mai multe companii aeriene printre care şi Ryanair, care decolau de pe aeroportul Luton din Londra, a ajuns în toate ziarele din lume. Asta după ce a fost arestată pentru trafic de cocaină.

Alexandra Dobre, de 27 de ani, şi-a început cariera acum trei ani, şi a fost extrem de fericită când a aflat că se poate muta în Londra cu noul ei job de stewardesă. Însă bucuria nu a durat mult. După ce a prins câteva contracte frumoase şi pentru alte companii aeriene în afară de WizzAir, tânăra a fost lovită grav de pandemie, a rămas fără slujbă şi în 27 august a fost prinsă cu mai multe droguri asupra ei, făcând livrări la domiciliul clienţilor cu Fiatul ei Punto, în localitatea Stoke-on-Kent. În situaţia Alexandrei sunt mii de alte stewardese care au rămas fără slujbe într-o ţară străină, avertizează The Sun.

Frumoasa româncă era  foarte mândră de meseria ei
Frumoasa româncă era foarte mândră de meseria ei

Povestea româncei a fost publicată în ”NY Times”, ”NY Post” şi ”Daily Mail Australia”. Alexandra nu ezita să posteze pe contul ei de Instagram fotografii cu ea în urniforma diferitelor companii aeriene şi îi plăcea la nebunie ce făcea. Criza provocată de pandemia de COVID-19, care a făcut peste 120.000 de victime şi a contaminat 34,2 milioane de pământeni, a făcut ca multe companii aeriene să renunţe la angajaţi.

Iată ce a găsit poliţia  britanică asupra ei după  ce a oprit-o pe stradă!
Iată ce a găsit poliţia britanică asupra ei după ce a oprit-o pe stradă!

Neavând unde să lucreze şi viaţa în Londra fiind extrem de scumpă (n.r. chiria pleacă de la 850 de lire pe lună), Alexandra a cedat insistenţelor unui tânăr pe care l-a cunoscut printr-un site de matrimoniale. S-a mutat la el acasă, în Stoke-on-Trent şi la 27 august poliţia a tras-o pe stânga şi i-a descoperit în maşina Fiat Punto şase pungi de cocaină. Bruneta a fost reţinută de poliţie, pusă sub acuzare şi recent a fost condamnată la 28 de luni de închisoare.

Poliţia a continuat ancheta şi a descoperit în apartamentul în care stătea Alexandra 81 de pungi de cocaină, de 19,4 grame, care aveau o valoare de piaţă cuprinsă între 1.740 şi 2.610 de lire sterline. Procurorul Neil Ahuja a condus ancheta şi a convins-o pe Alexandra să îşi recunoască fapta.

Avocatul Paul Cliff a apărat-o pe Alexandra i-a explicat că ”situaţia în care s-a aflat după ce a fost dată afară din serviciu a fost una extrem de grea. Practic, Alexandra a devenit peste noapte muritoare de foame. Avea un salariu bun ca stewardesă. A căzut pradă unei reţele de traficanţi. După arestarea ei, iubitul care a târât-o în mizeria asta e de negăsit”. Alexandra a fost convinsă să ducă droguri la domiciliul clienţilor pentru a face rost de bani pentru chirie.

Judecătorul David Fletcher a fost cel care a trimis-o pe Alexandra în spatele gratiilor şi a spus: ”îmi pare rău pentru ea, dar traficul de droguri e o crimă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net