Mobilizare emoționantă pentru băiețelul care suferă de nanism! Ce mesaj i-a transmis Hugh Jackman

quaden-bayles.jpg

Quaden Bayles
Quaden Bayles a fost hărțuit de colegii lui pentru că suferă de nanism
Foto: captură video

Quaden Bayles, un băiețel de 9 ani din Queensland, Australia, a impresionat o lume întreagă cu povestea lui! Într-un gest de disperare, mama lui a postat pe o rețea de socializare o înregistrare cu copilașul, pentru a le arăta celorlalți părinți, dar și profesorilor, ce efecte are comportamentul colegilor asupra fiului său.

Băiețelul suferă de nanism, fiind o victimă a violenței în școli. Yarraka Bayles s-a dus să îl ia pe Quaden de la școală și l-a găsit plângând. Femeia s-a hotărât să filmeze ce îi spune copilul ei de doar 9 ani. Micuțul i-a cerut mamei sale o frânghie ca să se spânzure, după ce a fost batjocorit de colegii lui. 

„Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, spune copilul în timp ce plânge în hohote. Mama lui Quaden a mărturisit că abia îl luase pe copil de la școală și că a fost ea însăși martora unui episod violent, produs asupra băiețelului. Ea a vrut să le arate tuturor care este efectul unui astfel de comportament. Clipul video a devenit viral și a atras atenția mai multor celebrități.

Hugh Jackman: „Quaden, sunt prietenul tău!”

Povestea lui Quaden nu l-a lăsat indiferent pe actorul australian Hugh Jackman. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant băiețelului și i-a spus că îi este prieten. 

„Quaden, eu sunt prietenul tău! Tu ești mai puternic decât crezi. Oameni buni, haideți să fim buni unii cu alții. Bullying-ul nu este ok! Viața este îndeajuns de dură așa cum e. Să ne amintim că fiecare persoană pe care o întâlnim duce o luptă de care noi nu știm”, a spus Hugh Jackamn, într-un videoclip postat pe Twitter.

Quaden Bayles, alături de echipa preferată de rugby

 

Actorul Brad Williams, el însuși afectat de nanism, a deschis o campanie de donații pentru Quaden Bayles, pentru a-l ajuta să viziteze parcul de distracții Disnayland. Acesta a reușit să strângă 200.000 de dolari pentru băiețelul australian. Actorul i-a transmis că „hărțuirea nu va fi tolerată și că el este o persoană minunată care merită să fie fericită”.

Mai mult, Quaden a fost invitat să dea lovitura de deschidere la întâlnirea organizată de National Rugby League, între naționala all-stars a jucătorilor indigeni și naționala maori all-stars.

„Suntem alături de tine, Quaden”, i-au transmis rugbiștii.

 

Loading...

Citește și

  • bataie-elevi-violenta_in_scoli

    Legea împotriva vilenței în școli a fost promulgată, iar Ministerul Educației trebuie să stabilească cum va fi aplicată. Concret, părinţi sau profesori, vor fi educaţi să recunoască o victimă a violenței în școală. România este pe locul trei în Europa în ceea ce priveşte bullying-ul, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

  • În filmul de un sfert de oră, Medeea Marinescu interpretează rolul profesoarei de română Diana Miron, care ajunge să demisioneze după ce a fost hărțuită de o elevă

    Un scurtmetraj în care actrița Medeea Marinescu joacă rolul unei profesoare atrage, din nou, atenția asupra violenței din școli. Clipul este realizat de Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iași și are deja câteva sute de mii de vizualizări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1