Mobilizare emoționantă pentru băiețelul care suferă de nanism! Ce mesaj i-a transmis Hugh Jackman

Ultima actualizare:

    Quaden Bayles a fost hărțuit de colegii lui pentru că suferă de nanismFoto: captură video
Quaden Bayles a fost hărțuit de colegii lui pentru că suferă de nanismFoto: captură video

Quaden Bayles, un băiețel de 9 ani din Queensland, Australia, a impresionat o lume întreagă cu povestea lui! Într-un gest de disperare, mama lui a postat pe o rețea de socializare o înregistrare cu copilașul, pentru a le arăta celorlalți părinți, dar și profesorilor, ce efecte are comportamentul colegilor asupra fiului său.

Băiețelul suferă de nanism, fiind o victimă a violenței în școli. Yarraka Bayles s-a dus să îl ia pe Quaden de la școală și l-a găsit plângând. Femeia s-a hotărât să filmeze ce îi spune copilul ei de doar 9 ani. Micuțul i-a cerut mamei sale o frânghie ca să se spânzure, după ce a fost batjocorit de colegii lui. 

„Vreau să mă înjunghii în inimă. Vreau să mă omoare cineva”, spune copilul în timp ce plânge în hohote. Mama lui Quaden a mărturisit că abia îl luase pe copil de la școală și că a fost ea însăși martora unui episod violent, produs asupra băiețelului. Ea a vrut să le arate tuturor care este efectul unui astfel de comportament. Clipul video a devenit viral și a atras atenția mai multor celebrități.

Hugh Jackman: „Quaden, sunt prietenul tău!”

Povestea lui Quaden nu l-a lăsat indiferent pe actorul australian Hugh Jackman. Acesta i-a transmis un mesaj emoționant băiețelului și i-a spus că îi este prieten. 

„Quaden, eu sunt prietenul tău! Tu ești mai puternic decât crezi. Oameni buni, haideți să fim buni unii cu alții. Bullying-ul nu este ok! Viața este îndeajuns de dură așa cum e. Să ne amintim că fiecare persoană pe care o întâlnim duce o luptă de care noi nu știm”, a spus Hugh Jackamn, într-un videoclip postat pe Twitter.

Quaden Bayles, alături de echipa preferată de rugby

Actorul Brad Williams, el însuși afectat de nanism, a deschis o campanie de donații pentru Quaden Bayles, pentru a-l ajuta să viziteze parcul de distracții Disnayland. Acesta a reușit să strângă 200.000 de dolari pentru băiețelul australian. Actorul i-a transmis că „hărțuirea nu va fi tolerată și că el este o persoană minunată care merită să fie fericită”.

Mai mult, Quaden a fost invitat să dea lovitura de deschidere la întâlnirea organizată de National Rugby League, între naționala all-stars a jucătorilor indigeni și naționala maori all-stars.

„Suntem alături de tine, Quaden”, i-au transmis rugbiștii.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net