Porecla şocantă pe care un membru important al familiei regale i-a dat-o lui Meghan Markle

meghan-markle-printul-harry.jpg

Unii membri ai familiei regale nu cred că mariajul lui Meghan Markle cu Prinţul Harry va rezista
foto: AFP

Relaţia lui Meghan Markle cu Prinţul Harry este una care a stârnit nemulţumiri atât în rândul fanilor familiei regale britanice, cât şi în rândul membrilor acesteia. Ba mai mult, nunta celor doi ar fi motivul pentru care Harry şi Prinţul William nu se mai înţeleg ca pe vremuri. Recent, ducii de Sussex au decis chiar să se despartă de Fundaţia Regală, care se ocupă ce acte de caritate şi să se separe astfel de ducii de Cambridge, un gest care confirmă, se pare, ruptura dintre ei.

Totul a fost pus pe seama lui Meghan, care ar fi o persoană cu pretenţii şi dificilă. Stilul ei de lucru ar fi dat mari bătăi de cap angajaţilor, care şi-au dat demisia unul după altul pentru că nu mai suportau orele de muncă şi mailurile trimise în afara programului. Mai mult, Meghan ar avea obiceiul să ţipe la angajaţi din cele mai mici motive: o dată, ea ar fi făcut o criză de nervi pentru că un membru al staff-ului i-ar fi spus să poarte colanţi Marks&Spencer. 

Familia regală îi spune lui Meghan "nevasta-diplomă"

Însă, conform express.co.uk, cel mai şocant e porecla pe care i-ar fi dat-o un membru important al familiei regale. "Nevastă-diplomă", un joc de cuvinte pe baza faptului că ai nevoie de trei ani pentru a obţine o diplomă de facultate, iar căsnicia lui Meghan cu Harry va ţine tot atât. 

Prinţul Harry e complet devotat lui Meghan

Cu toate astea, Harry pare foarte devotat soţiei sale. Nu doar că a cerut public ca Meghan să fie lăsată în pace, lucru nemaiîntâlnit în familia regală, care evită să dea curs zvonurilor din presă, dar şi a rupt orice legătură cu amicii care au contestat relaţia lor. William nu a fost singurul care ar fi fost pus la zid de Harry pentru că a vrut să îl convingă să nu o ia pe Meghan de nevastă. Doi dintre prietenii buni ai ducelui de Sussex, Tom Inskip şi Astrid Harbord, nu au fost invitaţi la nuntă pentru că nu au fost fericiţi cu alegerea lui Harry. 

Mai mult, prinţul a ţinut să le amintească anagajaţilor, în momente critice, că ceea ce vrea Meghan, aia se va întâmpla.  

Loading...