Pink a donat 500.000 de dolari victimelor incendiilor din Australia! Ce vedete au mai sărit în ajutor

Ultima actualizare:
Pink a donat 250.000 de dolari victimelor incendiilor din Australia
Pink a donat 250.000 de dolari victimelor incendiilor din Australia

Mai multe vedete s-au mobilizat să ajute cu diverse sume de bani victimele din Australia, după ce în mai multe regiuni au fost declarate stare de dezastru sau de urgență. De asemenea, 3.000 de militari rezervişti s-au mobilizat pentru a face faţă incendiilor de vegetaţie care devastează în prezent ţara.

Cântăreaţa americană Pink este una dintre celebrităţile care au răspuns apelului făcut de Crucea Roşie şi a donat 500.000 de dolari familiilor afectate de puternicul incendiu din Australia, în urma căruia cel puţin 200 de persoane au murit. 

Ce vedete au donat bani în sprijinul victimelor incendiului din Australia

„Am fost impresionată de imaginile difuzate de mass-media despre incendiile din Victoria. Inima mea este alături de cei care au suferit atât de mult în aceste situaţii. Nu prea poţi face mare lucru când te afli la o distanţă atât de mare, dar am dorit să confer o expresie tangibilă sprijinului meu”, a declarat Pink. Crucea Roşie a anunţat că, în urma apelului făcut, a reuşit să strângă fonduri de 106 milioane de dolari.

Mai multe regiuni din Australia arată ca iadul pe pământ
Mai multe regiuni din Australia arată ca iadul pe pământ

Printre celelalte vedete care au făcut același gest nobil și care au făcut apel la solidaritate s-au numărat și jucătorii de tenis Nick Kyrgios și Karolina Pliskova, care au anunțat că vor dona 200 de dolari pentru fiecare as pe care îl vor reuși.

Actrița de comedie Celeste Barber a făcut un apel la donații prin intermediul căruia a reușit să strângă 9 milioane de dolari, în timp ce Crucea Roșie s-a asociat cu rețeaua publică de televiziune ABC pentru o strângere de fonduri, colectând astfel peste 10 milioane de dolari.

Staruri locale precum Nicole Kidman și soțul acesteia, Keith Urban, Hugh Jackman, Rebel Wilson, Delta Goodrem și Russell Crowe, dar și internaționale, ca Jameela Jamil, Chris Brown, Kim Kardashian, dar și ducesa Catherine de Cambridge și prințul William și-au exprimat sprijinul pentru australienii greu încercați.


    Mai multe regiuni din Australia arată ca iadul pe pământ Foto: Getty
Mai multe regiuni din Australia arată ca iadul pe pământ Foto: Getty

Numărul deceselor la nivel național, în urma incendiilor devastatoare, a ajuns la 23, alte câteva zeci de persoane fiind date dispărute. De asemenea, peste 1.500 de case au fost distruse. Totodată, zeci de milioane de animale au murit, iar specialiștii spun că va fio nevoie de zeci de ani pentru refacerea ecosistemului. De asemenea, pericolul de noi incendii este în prezent de la sever la extrem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net