Partidul lui Joe Biden a primit donații spectaculoase după dezbaterea cu Trump! Peste 36 de milioane de dolari în 24 de ore

melania-donald-trump-joe-jill-biden.jpg

melania trump cu donald și biden cu sotia
Melania Trump și Jill Biden au fost alături de soții lor, candidați la Casa Albă
Sursă foto: Gettyimages

Donald Trump şi Joe Biden s-au întâlnit, pentru prima oară faţă în faţă, cu 35 de zile înaintea unor alegeri americane prezidenţiale foarte tensionate. Dezbaterea a fost una marcată de întreruperi şi insulte. Atitudinea pe care a adoptat-o Biden în cadrul disputei avute cu actualul președinte pare să fi fost pe placul alegătorilor, căci donaţiile pentru candidatul democrat la preşedinţia SUA Joe Biden şi pentru Partidul Democrat au crescut puternic după ce aceasta a avut loc.

Între subiectele aflate pe agenda dezbaterii s-au aflat pandemia de COVID-19, Curtea Supremă de Justiţie, economia, problemele rasiale, violenţa, bilanţurile politice ale celor doi candidaţi şi ”integritatea scrutinului”. Președintele Donald Trump l-a întrerupt de  nenumărate ori pe Joe Biden, iar democratul l-a etichetat pe actualul președinte fiind un clovn care a provocat pagube Statelor Unite ale Americii și le-a făcut mai violente. 

joe-biden.jpg

joe biden
Donațiile pentru campania electorală a lui Joe Biden au crescut semnificativ după prima dezbatere electorală
Sursă foto: Captură video

Dezbaterea a fost, totuși, una din care Joe Biden a ieșit câștigător, cel puțin din punct de vedere financiar. Campania Biden a înregistrat cea mai bună strângere de fonduri într-o singură oră consemnată până acum, chiar în timpul dezbaterii de marţi, atrăgând 3,8 milioane de dolari, a declarat managerul adjunct al campaniei, Kate Bedingfield. 

ActBlue, cel mai important site democrat de strângere de fonduri, a procesat peste 36 de milioane de dolari într-un interval de 16 ore de la începutul primei dintre cele trei dezbateri care vor avea loc între cei doi candidaţi.

donald-trump.jpg

donald trump
Donald Trump l-a întrerupt de numeroase ori pe Joe Biden în timpul dezbaterii televizate
Sursă foto: Gettyimages

Compania Trump şi Comitetul Naţional Republican nu au răspuns solicitării de a oferi informații referitoare la fondurile atrase în dezbaterii. 

Loading...

Citește și