"Pacificatoarea" Kate Middleton i-a făcut pe Harry și William să vorbească din nou, aducând speranță în familia regală: "Va fi regina perfectă!"

Ultima actualizare:

    Kate Middleton a fost lăudată de presa britanicăFoto: Getty
Kate Middleton a fost lăudată de presa britanicăFoto: Getty

La înmormântarea prințului Philip a devenit evident că viitorul Familiei Regale este în siguranță, cu ducesa Kate Middleton (39 de ani) drept "stânca" lor, a tritrat presa britanică weekendul trecut. Îmbrăcată imaculat, ea a arătat ca o regentă în așteptare, la funerariile prințului Philip.

Dar, reunindu-i ușor pe frații William (38 de ani) și Harry (36 de ani), ducesa de Cambridge a arătat că are calitățile unei regine, relatează tabloidul britanic The Sun. Sprijinul pentru soțul ei a fost neclintit de când Kate Middleton s-a căsătorit cu prințul William în urmă cu zece ani. Și la sfârșitul ceremoniei funerare de sâmbătă (17 aprilie), ea l-a consolat pe tatăl lui William, prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, cu un sărut pe obraz și o mână reconfortantă pe umăr. Potrivit unor surse apropiate de familia regală britanică, Kate ar fi reușit chiar să îi împace pe William și pe Harry, care s-au distanțat de când ducele de Sussex a renunțat la îndatoririle regale.

 „Slavă Domnului pentru Kate - ea este stânca de care va depinde monarhia"

La câteva clipe, Kate a jucat rolul menținerii păcii între William și prințul Harry/ În anii următori, ducesa ani va fi persoana pe care nu numai Charles, ci și regina și întreaga lor familie se vor baza pe măsură ce simt pierderea ducelui de Edinburgh. Biograful lui William, Brian Hoey, a spus: „Se spune că atunci când vine ora, vine omul. Dar în cazul Familiei Regale, este o femeie. „Slavă Domnului pentru Kate - ea este stânca de care va depinde monarhia. Sâmbătă s-a comportat absolut impecabil. ”Experții regali sunt de acord că, în multe privințe, Kate este la fel ca Regina Mamă - o mamă devotată care și-a susținut în totalitate soțul, George VI, prin criza abdicării și cel de-al Doilea Război mondial.

A vorbit cu prințul Harry, atunci când nimeni nu îl băga în seamă


    Ducesa de Cambridge a avut grijă să îl facă pe Harry să se simtă binevenit, deși a părăsit familia regală în urmă cu mai bine de un anFoto: Getty
Ducesa de Cambridge a avut grijă să îl facă pe Harry să se simtă binevenit, deși a părăsit familia regală în urmă cu mai bine de un anFoto: Getty

"Regina Mama era ca o celebritate, calitate pe care Kate o are din abundență. Dar, spre deosebire de regina mamă, ducesa are capacitatea, la fel ca și prințesa Diana, de a se apropia de oameni din toate categoriile vieții. „Va fi regina consoartă perfectă pentru William când va deveni rege.”, a mai spus Hoey.

De multe ori, în timpul slujbei de sâmbătă, Harry a părut stânjenit în timp ce stătea singur - distanțat social, dar exclus de rudele sale. Prințesa Anne, Sophie Wessex și soțul ei prințul Edward nu l-au băgat în seamă deloc. Rezultatelecontroversatul interviu al ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey nu au dispărut.

Specialista regală Ingrid Seward a spus: „După lucrurile pe care Meghan i le-a spus lui Oprah despre Ducesa de Cambridge, Kate ar fi avut dreptul să-l evite și pe Harry. Dar are maniere frumoase - învățate de la mama ei, Carole - și când vede o situație incomodă, intervine. De aceea a vorbit cu Harry."

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net