Operații estetice sau o boală gravă? Cele mai neliniștitoare scenarii cu privire la Charlene de Monaco

Ultima actualizare:

    Se pare că Charlene de Monaco s-a ras în cap ca reacție la nenumăratele zvonuri despre infidelitatea soțului eifoto: Getty Images
Se pare că Charlene de Monaco s-a ras în cap ca reacție la nenumăratele zvonuri despre infidelitatea soțului eifoto: Getty Images

În curând se împlinește un an de când prințesa Charlene de Monaco lipsește din viața publică a principatului monegasc. Rarele imagini publicate de Charlene pe rețelele sociale și explicațiile confuze al soțului ei, prințul Albert, nu fac decât să alimenteze scenariile neliniștitoare cu privire la soarta prințesei cu cea mai tristă privire din lume.

”Cu siguranță era epuizată fizic și emoțional”, a precizat prințul Albert pentru revista People, la 19 noiembrie, când a anunțat că Charlene a fost internată într-o ”instituție specializată”, aflată în afara granițelor principatului. Se împlinesc deja nouă luni de când prin țesa nu a mai fost văzută la evenimentele publice, iar sejurul ei prelungit în Africa de Sud a alimentat scenariile legate de suferința prințesei.

Potrivit ultimelor zvonuri, Charlene s-ar fi aflat la un pas de moarte în timpul sejurului ei din Africa de Sud, relatează Page Six. În țara natală, prințesa ar fi fost supusă mai multor intervenții chirurgicale și ar fi pierdut foarte mult în greutate. Un martor anonim a dezvăluit pentru publicația menționată că palatul ”minimizează” adevărata stare de sănătate a prințesei în vârstă de 43 de ani. ”Este epuizată după șase luni de intervenții chirurgicale și din această cauză nu poate să mănânce”, a declarat o sursă apropiată prințesei, care a adăugat că aceasta ”a pierdut jumătate din greutate”.

Charlene de Monaco, legătura dintre coafurile ciudate și infidelitățile soțului

Cel mai des apar în spațiul public zvonuri despre nenumăratele infidelități ale prințului Albert. Unele publicații susțin chiar că acestea s-ar afla, de fapt, la originea sejurului  prelungit al prințesei în Africa de Sud. Charlene a luat avionul către țara ei natală în martie, pentru a participa la funeraliile lui Goodwill Zwelithini, regele poporului Zulu, și s-a întors abia la începutul lunii noiembrie, invocând în tot acest timp ”o gravă infecție din sfera ORL”.

În aturajul prințesei însă se vorbește că aceasta s-a îndepărtat din cauza nesfârșitelor zvonuri despre infidelitățile soțului ei. Demersurile întreprinse, în toamna anului trecut, de o braziliancă în vârstă de 34 de ani pentru a-l obliga pe Albert s-o recunoască pe fiica sa în vârstă de 16 ani au slăbit-o foarte mult pe Charlene. Mai cu seamă că acest adulter ar fi avut loc chiar la începutul relației fostei înotătoare de performanță cu prințul.

Astfel s-ar explica și schimbarea bruscă și dramatică de look afișată de Charlene la un evenimetn organizat anul trecut, de Crăciun, când a apărut cu capul pe jumătate ras.

Charlene de Monaco a suferit mai multe intervenții estetice?

Jurnaliștii din întreaga lume au pus șederea prelungită în Africa de Sud a prințesei pe seama intervențiilor estetice. Au mai fost zvonuri despre o nouă sarcină a fostei campioane la înot, ba chiar s-a vorbit despre o formă gravă de Covid-19.

Chiar dacă a evitat, în tot acest timp, să răspundă bârfelor, prințul Albert a ținut să elimine câteva dintre ipotezele aruncate în spațiul public.

”Nu este vorba despre Covid, nici despre cancer. Nu este vorba despre o problemă legată de relația noastră personală. Și pentru că tot ați adus vorba despre speculații, șederea în Africa de Sud n-a avut legătură cu chirurgia estetică”, a declarat prințul Albert pentru People.

Citește și:

Charlene de Monaco, în spital pentru că nu mai mănâncă și nu mai doarme. O susține un miliardar celebru

Prințesa Charlene s-a tuns scurt. Cum a reacționat prințul Albert

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net