Omul Păianjen s-a cocoţat pe un bloc cu 47 de etaje din Filipine. Ce «surpriză» l-a aşteptat în vârf?

Ultima actualizare:

    Francezul Alain Robert în vârstă de 56 de ani, la finalul căţărăriifoto EPA
Francezul Alain Robert în vârstă de 56 de ani, la finalul căţărăriifoto EPA

Omul Păianjen, francezul Alain Robert nu se cuminţeşte nici la vârsta de 56 de ani: el a fost arestat după ce s-a căţărat pe turnul GT International din Makati, Filipine. Alain Robert care este supranumit „Omul Păianjen” a urcat clădirea de peste 200 de metri înălţime fără echipament de protecţie. Francezul este cunoscut la nivel mondial pentru nebuniile lui. În 2011, el s-a căţărat inclusiv pe hotelul Intercontinental, din Bucureşti.

Omul Păianjen s-a căţărat, marţi, la ora locală 11.00, fără echipament de protecţie, pe o clădire înaltă de 213 metri, din Makati, Filipine. La finalul escaladei, francezul în vârstă de 56 de ani a fost arestat de autorităţile locale. Alain Robert a purtat o cameră ataşată pe casca pe care a avut-o în timpul căţărării care a transmis în direct întreaga ispravă, pe un canal de Internet. Căţărătorul urban deţine un record mondial pentru cele mai multe escalade pe clădiri înalte, finalizate cu o arestare. La finalul căţărării, Robert le-a declarat reporterilor că „existp două tipuri de nebunie: bună şi rea. Mă bucur că lumea vorbeşte despre mine ca fiind un tupeist şi jumătate”.

Puţini ştiu că Alain Robert suferă de vertij şi are probleme cu răul de înălţime. Doctorii au declarat în repetate rânduri că atunci când sare de la un etaj la altul, alpinistul numit „Omul Păianjen” îşi riscă viaţa pentru că e lovit de un acces de vertij în timpul escaladei. Robert a urcat clădirea în aproximativ 60 de minute şi la scurt timp după ora 12.00 a fost dus la secţia de poliţie pentru a da declaraţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net