O vedetă de pe TikTok a murit la doar 24 de ani. Vestea a fost dată de fratele geamăn

Ultima actualizare:

    Adam Perkins a murit la vârsta de 24 de aniFoto: Instagram
Adam Perkins a murit la vârsta de 24 de aniFoto: Instagram

Un tânăr extrem de popular pe aplicația care face senzație printre adolescenți, TikTok, a murit la doar 24 de ani, anunțul fiind făcut de fratele geamăn al acestuia.

Adam Perkins, născut în Boston, era cunoscut pentru filmulețele pe care le urca pe platforma anterior menționată, bucurându-se de mulți fani în rândul tinerilor.

Adam Perkins a murit la 24 de ani

Fratele lui geamăn, Patrick, a anunțat vestea tristă pe Instagram, dezvăluind că acesta a murit în data de 11 aprilie, însă nu a dezvăluit cauza decesului. „Fratele meu, Adam Perkins, a murit duminica trecută..Nici măcar nu pot să exprim în cuvinte ce înseamnă pierderea asta pentru mine..(..)

Să fiu fratele lui geamăn este parte din identitatea mea. E tot ceea ce știu. Și mă chinui să găsesc cuvintele să exprim ce va însemna pentru mine să trăiesc în lumea asta fără el, prietenul meu cel mai bun”, este o parte din mesajul publicat de Patrick pe rețelele de socializare. Fanii lui Adam, dar și fostul său iubit, i-au scris mesaje de adio acestuia, prin intermediul cărora își exprimau regretul cu privire la decesul tânărului.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net