O româncă își bate joc de o bătrână italiancă de care are grijă. Cum își explică gestul VIDEO

Ultima actualizare:

    Vasilica Alina Bârjovanu a batjocorit-o pe bătrâna pe care o îngrijea și a publicat imaginile pe Facebookfoto: Facebook
Vasilica Alina Bârjovanu a batjocorit-o pe bătrâna pe care o îngrijea și a publicat imaginile pe Facebookfoto: Facebook

Deși este plătită să aibă grijă de o bătrână din Italia, românca Vasilica Alina Bârjovanu o umilește, o înjură și o amenință drept răzbunare pentru faptul că familia acesteia nu a plătit-o conform contractului.

O româncă a scandalizat opinia publică din România şi din Italia după ce a publicat pe Facebook două videoclipuri cu bătrână pe care o îngrijeşte. Vasilica Alina Bârjovanu se află de doi ani în Italia, în localitatea Serrastretta (Catanzaro-Calabria), unde lucrează că asistentă personală a celor vârstnici şi neajutoraţi. De un an şi patru luni ea a devenit îngrijitoarea unei bătrâne, pe care o batjocoreşte şi o înjură că la uşa cortului, după cum reiese chiar din filmuleţele realizate de româncă şi publicate pe contul personal de Facebook.

Româncă o umileşte pe cea de care trebuia să aibă grijă

În cele două videoclipuri publicate pe binecunoscută reţea de socializare pe 16 octombrie 2014, cu numele "Mă cert cu proasta" şi pe 22 ianuarie 2015, cu denumirea "Ora de nervi", Vasilica Alina Bârjovanu o înjură în limba româncă pe pensionară din Italia şi o umileşte. Ea îşi exprimă dorinţa de a o vedea moartă mai repede pentru a nu se mai enerva şi ceartă pe bătrână pentru că această a îndrăznit să se plângă familiei de slaba îngrijire de care are parte. În plus, românca, mama a doi copii lăsaţi în grija tatălui după ce a divorţat şi a plecat în Italia, o obligă pe vârstnică să facă numeroase ture prin camera, deşi este evident că are probleme locomotorii.

Cum îşi justifică românca comporamentul degradant

Vasilica Alina Bârjovanu spune că se comportă urât cu bătrâna din cauză familiei care nu a plătit-o conform înțelegerii
Vasilica Alina Bârjovanu spune că se comportă urât cu bătrâna din cauză familiei care nu a plătit-o conform înțelegerii

Cazul româncei a scandalizat internauţii de pe Facebook, unii dintre ei declinându-și intenţia de a o da pe mâna autorităţilor. O compatrioata a trecut deja la fapte şi a afirmat că a trimis aceste imagini, împreună cu datele personale ale îngrijitoarei, la carabinierii din Catanzaro. Vasilica Alina Bârjovanu şi-a explicat atitudinea faţă de bătrâna pe care o îngrijeşte în cadrul emisiunii "La Măruţă". "M-au minţit că îmi fac contract, dar mi-au făcut un contract fals. Ar fi trebuit să îmi dea 1.200 de euro pe lună, dar mi-au dat doar 650 de euro. Acum au internat-o pe femeie la azil fiindcă poliţia a aflat", a afirmat ea.

Românca a mai declarat că, în ciuda relelor tratamente la care a supus-o pe pensionară, aceasta este atașată de ea. "Înainte să fiu eu cu ea, era numai piele şi os. Femeia aia plânge după mine, vrea să stea cu mine. Nu zic că nu am greşit, însă m-au umilit, nu am fost plătită la timp, nu m-au apreciat. Pe familia ei nu o interesează de ea. Eu nu am omorât-o, am pus-o doar să meargă. Mie nu mi-e frică de nimic", a declarat româncă.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net