O prostituată româncă a primit 4.500 de euro, ajutor de urgență de la statul german după ce a rămas fără loc de muncă

prostituata.jpg

profesoara orgie
O prostituata româncă a primit bani de la guvernul german
Foto: Adevărul.ro
Citeste tot despre: 

O prostituată româncă, angajata unui bordel din Stuttgart a primit 4.500 de euro, ajutor de urgență de la sttaul german, după ce a rămas fără serviciu. Deși suma este destul de mică în comparație cu veniturile câștigate de femeie, banii au ajutat-o să supraviețuiască timp de două luni și chiar a trimis o parte din bani familiei aflate în România.

Întreruperea activității din cazua coronavirusului nu afectează doar corporațiile, restaurantele sau cinematografele. Și bordelulrile au trebuit să se închidă de la jumătatea lunii martie, în Germania. Însă angajatele nu au fost lăsate să moară de foame. Guvernul le-a plătit și pe acestea, potrivit focus.de.

O prostituată româncă a primit 4.500 de euro, ajutor de urgență de la statul german după ce a rămas fără loc de muncă

Femeia a povestit că a solicitat ajutor de urgență de la statul german. Din 13 martie, de când s-au închis bordelurile, angajatele acestora au rămas fără venituri. A fost o lovitură grea pentru româncă. Înainte de pandemie câștia aproximativ 3.000 de euro din prostituție, iar o parte din banii câștigați aici (de obicei 1.000 de euro) îi trimitea în România. Acum, un calcul simplu arată că a primit 1.500 de euro pe lună. Ea însă spune că și o parte din această sumă o trimite acasă la familie. Dacă bordelurile vor fi mai mult timp restricționate, prostituata româncă poate lucra într-un restaurant. Ea a declarat presei germane că înainte de a ajunge în Germania urmase o școală de bucătari.

 

Aproximativ 1,5 și 2 milioane de germani, care nu au putut să muncească în această perioadă, au primit ajutoare din partea statului de la declanșarea pandemiei. Este vorba despre brutari, constructori, frizeri, dar și prostituate.

Citește și: 

Protest al lucrătorilor români din Germania: „Să vă scoateţi singuri sparanghelul din pământ”

Cum a reușit Germania să aibă o rată de mortalitate atât de mică, deși nu a instituit carantină totală! Chiar și experții sunt nedumeriți

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1