O nouă lecție de stil marca Kate Middleton! Ce geantă de brand a purtat Ducesa

Ultima actualizare:

    Kate Middleton, o nouă apariție lăudată Foto: Getty
Kate Middleton, o nouă apariție lăudată Foto: Getty

Ducesa de Cambridge este adesea dată drept exemplu atunci când vine vorba de stilul vestimentar și pe bună dreptate! Kate Middleton reușește să transforme orice ieșire într-o demonstrație de rafinament, atrăgând privirile asupra sa fără să încalce codul de etichetă impus pentru orice membru important al familiei regale britanice.

Mai mult decât atât, pe lângă hainele elegante și alese cu bun gust pe care soția Prințului William le poartă, aceasta știe să accesorizeze orice ținută și cu zâmbetul său larg, notă ce aduce un plus oricărui outfit purtat de aceasta.

Ducesa de Cambridge, mereu elegantă și bine îmbrăcată
Ducesa de Cambridge, mereu elegantă și bine îmbrăcată

Kate Middleton, elegantă cu geantă Chanel de 3000 de lire

Pe lângă zâmbetul rău radiant însă, pentru o vizită la Muzeul Natural de Istorie, Kate Middleton a ales să mai adauge un accesoriu important: o geantă de mână Chanel, care i-a completat perfect acesteia ținuta. Cârcotașii vor comenta, bineînțeles, pe seama prețului accesoriului semnat de celebra casă de modă, care se ridică până la 3000 de lire. 

Kate și-a accesorizat ținuta cu o geantă Chanel
Kate și-a accesorizat ținuta cu o geantă Chanel

Kate Middleton, în vârstă de 37 de ani și mama a trei copiii, reușește să arate impecabil în ținutele alese și datorită siluetei sale de invidiat. Pentru evenimentul menționat anterior, soția Prințului William a optat pentru un look lejer dar elegant, format dintr-o pereche de pantaloni evazați, kaki (130 de lire) asortați cu o bluză mulată pe corp și cu guler, grena. Întreg outfitul a fost completat cu o pereche de pantofi cu toc nu foarte înalt, de aceeași culoare cu bluza, al căror preț este în jur de 353 de lire, și cu geanta Chanel în tonuri asemănătoare.


    Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vizita Ducesei de Cambridge la Muzeul Natural de Istorie din Londra, al cărei ambasador este, a avut ca scop vizitarea unui centru pentru biodiversitate, cu scopul de a putea observa cum se dorește prezervarea și protejarea faunei sălbatice din Marea Britanie, potrivit Dailymail. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net