O felie din tortul de nuntă al lui Kate Middleton, scoasă la licitație. Cât valorează

h_50621098.jpg

nunta kate middleton
Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit la 29 aprilie 2011
foto: EPA

O felie din tortul de fructe de la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge a fost scoasă la licitație. Bucata de tort le-a fost oferită invitaților ca amintire de la cel mai urmărit eveniment de acest fel din toate timpurile.

Licitația pentru felia de tort va porni de la 1.200 de lire sterline (1.300 de euro) și va fi organizată de casa de licitații Chiswick din Londra. Este vorba despre o mică bucată din tortul tradițional de fructe de opt etaje creat special pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton de unul dintre cei mai buni maeștri cofetari din Regat, Fiona Cairns.

spl1559786_001.jpg

tort nunta kate middleton
Felia de tort scoasă la licitație va fi vândută într-o cutie metalică specială
foto: Splashnews

 

Cairns a muncit cinci săptămâni pentru a duce la bun sfârșit această comandă, sub stricta supraveghere a miresei. Tortul a constituit elementul central al ceremoniei din galeria de artă a Palatului Buckingham.

h_02708373.jpg

tort nunta kate middleton
Așa a arătat tortul tradițional de fructe de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William
foto: EPA

 

Kate și William au avut două torturi la nunta lor din 29 aprilie 2011. Primul a fost tortul tradițional de fructe, din care fiecare invitat a primit acasă o bucată drept amintire. Cel de-al doilea a fost desertul preferat al Prințului William, un tort cu ciocolată, pregătit de maestrul cofetar Paul Courtney, după o rețetă specială din bucătăriile Palatului Buckingham.

Loading...

Citește și

  • kate middleton

    Ducesa de Cambridge a uimit din nou audiența unui banchet, organizat de Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham, în onoarea Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și a Reginei Letizia, care se află într-o vizită oficială în Marea Britanie. Kate Middleton (34 de ani) a purtat coronița prințesei Diana și un lănțișor superb, pe care i l-a împrumutat Regina.

  • kate middleton

    De când au votat să iasă din Uniunea Europeană, britanicii parcă sunt mai prezenți ca niciodată pe continent. Familia regală a Marii Britanii și-a trimis în această săptămână reprezentanții într-o vizită oficială în Polonia. Iar Kate, William și cei doi nepoți ai reginei au atras simpatia tuturor.